T-We brukertips

Nå kan du også bruke Min Sky på T-We Boks II

Gjenopplev familiens favorittøyeblikk sammen foran TV-en, når Min Sky blir tilgjengelig på den nyeste versjonen av T-We-boksen.

Koselig familiebilde

Har du privat mobilabonnement fra Telenor har du også inkludert ubegrenset lagring i Min Sky, en app som lar deg sikkerhetskopiere mobilbilder og videoer automatisk i skyen.

Blir mobilen ødelagt eller stjålet, vil bildene og videomaterialet likevel ikke være tapt.

Nå er Min Sky også kommet til T-We Boks II. Dermed kan dere gjenoppleve ferieturene, de første skrittene, bryllupsfesten og andre høydepunkter sammen på den store skjermen.

Enkel innlogging

Logger du deg inn på Min Sky på T-We Boks II får du tilgang på hele bilde- og videobiblioteket du har lagret ved hjelp av appen.

I mange tilfeller kan det være årevis med minner og koselige øyeblikk, som dere kan se sammen på TV-en.

Å logge seg inn på Min Sky på T-We Boks II er svært enkelt. Trykk på T-We-knappen på fjernkontrollen, og bla deg bort til hovedmenyen lengst til venstre. Min Sky er blant tjenestene her.

Første gang du logger deg inn, får du oppgitt en kode som du må taste inn på nettsiden min-sky.no/tv. Etter at du har logget deg inn, blir bildene og videoene umiddelbart tilgjengelig på boksen.

Full oppløsning

På boksen sorteres bildene for øvrig i en tidslinje slik at du enkelt kan finne tilbake til de bildene du ønsker å se basert på når de ble tatt.

Det er en rekke fordeler med å bruke Min Sky:

  • Når bildene er trygt lagret i skyen, kan du slette dem fra mobilen slik at du frigjør plass.

  • Du kan bruke funksjonen Album til å organisere bildene dine, og også dele og samarbeide om et album med venner og familie. Da kan dere f.eks. samle de beste bildene fra ferien i det samme albumet.

  • I motsetning til andre skylagringstjenester komprimeres aldri bildene dine i Min Sky. De vil alltid bli lagret i full oppløsning - slik at de også ser bra ut på TV-skjermen.

Tilgjengelig for alle

Alle våre private mobilabonnementer, og en god del bedriftsabonnement, har inkludert ubegrenset lagring i Min Sky. I tillegg til dette tilbyr vi inkludert lagring med alle våre mobile bredbåndsabonnement. Du kan aktivere lagringsplassen i ditt abonnement på Mine sider eller Mitt Telenor-appen.

Min Sky er tilgjengelig for alle - også dersom du har mobilabonnement fra andre enn Telenor. Oppretter du en Min Sky-bruker med Connect ID, får du automatisk 2GB lagringsplass.

Hvis du ikke har abonnement med ubegrenset lagring, kan du bestille følgende ekstrapakker i Min Sky:

  • 10GB - 29,-/mnd

  • 25GB - 49,-/mnd

  • 100GB - 99,-/mnd