Dette er nye AirPods Pro – endelig med touchkontroller

Bedre støydemping, nye funksjoner og muligheten til å styre volum direkte. Se alle nyhetene for AirPods Pro!

Nye AirPods Pro har bedre støydemping

Du kan knapt sitte på en buss eller gå ned en gate uten å møte på noen med de karakteristiske AirPods Pro-proppene i ørene.

Når Apple nå har annonsert den første oppdateringen av de svært populære støydempende proppene, øker sjansen for at enda flere kommer til å få opp øynene – eller rettere sagt ørene – for det geniale iPhone-tilbehøret.

Enda bedre lyddemping

Sentralt i nye AirPods Pro finner vi den nye H2-chip, som skal gi mange fordeler.

En av de største nyhetene er en støydemping som ifølge Apple skal være opptil dobbelt så god som forrige generasjon med AirPods Pro. Ettersom vi fra før har vært godt fornøyd med den aktive støydempingen i disse, skal det bli spennende å se hvor bra det nå blir.

Kraften i chipen fører også til en forbedring i modusen som fremhever lyd i omgivelsene rundt deg – noe som er greit om man for eksempel ferdes i trafikken.

Med Tilpasset lydfremheving kan du fortsatt få med deg omgivelseslyd, men samtidig oppleve at høy og sjenerende støy fra for eksempel anleggsarbeid, politisirener eller høy musikk fra en konsert blir dempet.

Forbedret lydopplevelse

Nye AirPods Pro har også fått en ny høyttalerdriver med lav forvrengning, samt en spesialutviklet forsterker.

Ifølge Apple betyr dette at du nå kan forvente «fyldig bass og krystallklar lyd over et bredere frekvensspekter».

God lyd er imidlertid også avhengig av at proppene sitter godt i øret, noe enkelte hadde problemer med i første generasjon. For å gjenspeile at vi alle er forskjellige, følger det nå med en ekstra liten øreplugg-tupp i silikon, slik at du til sammen har fire størrelser å velge mellom.

Nye Airpods Pro kommer i flere størrelser

Om du tidligere har hørt på musikk eller sett video på en iPhone, iPad eller Apple TV med AirPods, kan det hende at du er blitt forbløffet over at lyden er «retningsstyrt» fra lydkilden.

Men slik romtilpasset lyd har ikke fungert like godt for alle – noe som nå fikses med Personlig romtilpasset lyd: Med TrueDepth-kameraet på en nyere iPhone kan du ta et bilde av øret ditt for å gi et mer personlig tilpasset lydbilde.

Endelig Touch-kontroll

Selv om du har kunnet styre enkelte funksjoner ved å trykke rett på AirPods Pro, er det noe mange har savnet: Muligheten til å styre lyden opp og ned uten å måtte fiske frem iPhonen (eller bruke stemmestyring via Siri).

Med nye AirPods Pro introduseres nå touch-kontroller direkte på øreproppene, noe som endelig gjør det mulig å styre lyden med et sveip opp eller ned på «stilken».

Nye Airpods Pro har fått touchkontroller

Proppene har også 30 prosent bedre batteritid, med seks timers lyttetid – totalt 30 timer med noen turer innom ladeetuiet. Dette etuiet har nå også full støtte for MagSafe for trådløs lading, og en praktisk hempe som lar deg feste proppene til et halsbånd, for eksempel.

Og for deg som hele tiden legger fra deg AirPods Pro-etuiet på de merkeligste steder, er en ny høyttaler i selve etuiet en kjærkommen nyhet. Nå kan du nemlig spille av en høy lyd for å finne det, samtidig som du har en bedre retningsstyrt finne-funksjon i «Finn Min …»-appen.

Ladetuiet til nye AirPods Pro kommer med flere funksjoner

Alternative descriptive text

Alternative descriptive text

Alternative descriptive text

Alternative descriptive text