Pressemeldinger

Telenor tilbyr nå Netflix som del av T-We

Nå utvider Telenor sitt rikholdige innholdsunivers ved å inkludere Netflix-abonnementene Standard og Premium i poengløsningen til T-We-kundene. Som eneste distributør kan T-We kundene velge inn Netflix Premium for sine inkluderte poeng, uten å måtte betale ekstra.
Første del av sesong seks av Netflix-serien The Crown slippes 16. november.

(Fornebu, 3. november 2023) Stadig flere strømmer til strømmetjenester, og Netflix er blant de mest populære tilbyderne. Nå utvider Telenor sitt rikholdige innholdsunivers ved å inkludere Netflix-abonnementene Standard og Premium i poengløsningen til T-We-kundene.

– Som Telenor-kunde skal du vite at du får mest verdi for pengene dine, og derfor ønsker vi kontinuerlig å forbedre TV-tilbudet vårt. Med denne lanseringen har vi samlet de mest populære strømmetjenestene i T-We, og tilbyr nå en komplett on-demand strømmetjeneste, sier Ric Brown, leder for Privatmarked i Telenor.

– Gjennom Telenors poengsystem er det svært enkelt å velge Netflix og få tilgang til serier som «The Crown» og årets norske julefilm, «Så var det jul igjen», som lanseres i desember, sier Patrick Danckwardt, leder for Nordisk forretningsutvikling hos Netflix.

Eneste uten ekstrakostnad
Kundene kan velge mellom Netflix Standard til 80 poeng eller Netflix Premium til 120 poeng. Som eneste distributør kan T-We kundene velge inn Netflix Premium for sine inkluderte poeng, uten å måtte betale ekstra.

– Den nye løsningen sikrer en smidig kundereise, hvor kunder som har Netflix fra før kan beholde både sin eksisterende brukerprofil og abonnementstype. Ved å bruke inkluderte poeng som delbetaling kan kunden spare penger sammenlignet med ordinær pris, og samtidig ha plass til andre kanaler og innholdstjenester i T-We, sier Ric Brown.

For å velge inn Netflix kan kunden enten bruke innholdsvelgeren på Telenor Mine Sider eller direkte på den nylig lanserte løsningen med innholdsvelger på T-We Boks II.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan
Pressesjef for Telenor Norge
95209037
anders.krokan@telenor.no