Pressemeldinger

Telenor T-We med nytt Premier League-produkt

Camilla Amundsen, leder for bredbånd og TV i Telenor. Foto: Martin Fjellanger.

(Fornebu 16. desember 2022) Ny Viaplay-avtale gir Telenorkundene unik tilgang til Premier League. Telenor T-We er den første som tilbyr de lineære Premier League-kanalene utenfor hjemmet.

– Samarbeid som dette gir stor verdi til kundene, kringkasterne og ikke minst idretten, sier Camilla Amundsen, leder for bredbånd og TV i Telenor.

Med det nye V premium-produktet i Telenors T-We-tjeneste kan kundene følge alle kampene i Premier League både hjemme og på farten. Telenor T-We er den første TV-tjenesten i Norge som muliggjør dette for sine kunder.

– Tradisjonelt har kundene måtte tegne direkteabonnement med kringkasteren for å få tilgang til Premier League på farten. Vårt nye samarbeid med Viaplay Group gjør det lettere å være fotballglad T-We-kunde, uansett om man er hjemme, på hytta eller på bussen, sier Amundsen.

Også i poengmodellen

I tillegg til fem egne Premier League-kanaler får V premiumkunder tilgang til hele film- og seriearkivet i Viaplayappen og V sport-kanalene V sport +, V sport 1-3 og V sport golf. Prisen er 649,-/mnd.

Her kan kundene se alt fra Formel 1, europeisk fotball, håndball, verdens største golfturneringer og vintersport - til store og prisbelønnede Hollywoodfilmer og egenproduserte Viaplay Original serier.

Premier League er også tilgjengelig gjennom poengløsningen i Telenor T-We, da kun med tilgang til innholdet når kundene er i eget hjem. Denne pakken koster 400 poeng. Kunden har allerede 120 poeng inkludert som kan fordeles til V sport Premier League, noe som gir en svært gunstig pris.

– For oss er det viktig å tilgjengeliggjøre alt innhold på ett sted, med én regning. Med Telenor T-We kan seerne enkelt bytte mellom sine favoritt TV- og strømmetjenester, og nå også få tilgang til Premier League hvor som helst og på den skjermen de har tilgjengelig, sier Amundsen.

Fakta:

Telenors TV- og strømmetjeneste T-We samler over hundre kanaler og strømmetjenester i ett univers, til nesten 550 000 norske husstander.

V Premium er tilgjengelig på T-We-boksene (dekoder) og Telenors T-We apper for mobil, nettbrett og pc.

Les mer om underholdningstilbudet og få tilgang til V Premium.

For ytterligere informasjon:

Amalie Knudsen, kommunikasjonssjef Telenor Norge. E-post: amalie.knudsen@telenor.no telefon: 926 66 262