Pressemeldinger

Telenor T-We-kunder får TV 2 Play

Nå får alle Telenor T-We-kundene flere poeng og tilgang til TV 2 Play.
Alle TV 2-favorittene blir nå tilgjengelig når som helst og hvor som helst med Telenor T-We. Fotomontasje: TV 2

(Fornebu 28.09.22) Nå får alle Telenor T-We-kundene flere poeng og tilgang til TV 2 Play.

– Telenor T-We kundene skal få mye igjen for pengene. Med TV 2 Play Basis kan vi tilby kundene noe av det mest populære innholdet i Norge, når som helst og hvor som helst i ett TV- og strømmeunivers, sier Camilla Amundsen, leder for TV i Telenor.

På TV 2 Play finner du et enormt utvalg av norsk og internasjonal underholdning. Her er det rykende ferske serier som «Lunch», «Hodejegerne» og «Forræder», internasjonale serier som «Dag og natt» og «FBI», og et stort utvalg filmer som «Ett glass til» og «Dyrene i Hakkebakkeskogen».

– TV 2 Play er alt seerne elsker fra TV 2-kanalene, i tillegg til mye, mye mer. Her kan man se hva man vil og når man vil. Vi er glade for å ta det gode samarbeidet med Telenor videre, som gjør norsk underholdning og journalistikk lett tilgjengelig for seerne der de er, sier TV 2s sjefredaktør og administrerende direktør Olav T. Sandnes.

Telenor T-We kundene får tilgang til TV 2 Play Basis uten ekstra kostnad. Alt man trenger å gjøre er å registrere seg første gang man vil se noe på TV 2 Play. Dersom man for eksempel ønsker å se mer sport, får Telenor T-We-kundene også mulighet til å oppgradere til andre TV 2 Play-produkter til rabattert pris.

Fri tilgang til kvalitetsinnhold

Telenors tall viser at de aller fleste kundene benytter både lineær-TV og strømmetjenester. Andelen som bruker kun strømming eller strømmer i en eller annen grad ved siden av lineær har økt fra 75 prosent i 2020 til 83 prosent i 2022, ifølge Telenors egne undersøkelser.

– For å sikre valgfrihet får alle kundene 20 ekstra poeng. Denne fleksibiliteten er en av de største fordelene ved å samle alt familien ønsker å se i én TV- og strømmetjeneste, sier Amundsen.

Telenor T-We-kundene har nå 120 poeng som de fritt kan velge kanaler og strømmetjenester fra, i tillegg til grunnpakken med de største norske kanalene. Med disse poengene kan seerne velge blant kanalene og strømmetjenestene som finnes i Telenor T-We-universet. Dette gjør kundene digitalt på «Min Side».

– For oss er det viktig å tilgjengeliggjøre alt innhold på ett sted, med én regning. Med Telenor T-We kan seerne når som helst bytte strømmetjenester uten ekstra kostnad, sier Amundsen.

Skulle man trenge flere poeng å velge innhold for kan man kjøpe ekstra poengpakker for kroner 29,- i måneden der man kun betaler for de dagene man har hatt ekstra poengpakker.

Fakta:

Telenors TV- og strømmetjeneste T-We samler over hundre kanaler og strømmetjenester i ett univers, til nesten 550 000 norske husstander.

TV 2 Play er tilgjengelig på T-We-boksene (dekoder) og Telenor T-We apper for mobil, nettbrett og pc. TV 2 Play Basis er allerede valgt for kunden, og alt man trenger å gjøre er å registrere seg første gang man bruker TV 2 Play.

Les mer om underholdningstilbudet og få tilgang til TV 2 Play-appen.

For ytterligere informasjon:

Amalie Knudsen, kommunikasjonssjef Telenor Norge. E-post: amalie.knudsen@telenor.no telefon: 926 66 262

Tara S. Nilsen, kommunikasjonsrådgiver TV 2. E-post: Tara.Nilsen@tv2.no, telefon: 47 928 22 508