Pressemeldinger

Slik er det nye Marcus & Martinus-spillet

«Marcus & Martinus – Beat Hop!» er et rytmespill der hvert nivå i spillet er en sang, og spillere kan låse opp flere nye låter når de fullfører nivåene feilfritt.

(Fornebu, 5. oktober 2021) Marcus & Martinus har lansert et rytmespill der du skal holde takten og få høyest mulig score på duoens egne låter.

Fra tvillingene Marcus og Martinus Gunnarsen slo gjennom i MGPjr i 2012, har artistduoen erobret så og si enhver plattform de har inntatt, fra hitlistene til kinolerretet. Nå er de også klare for å ta over spillverdenen med det rykende ferske rytmespillet «Marcus & Martinus – Beat Hop».

– Vi hadde aldri sett for oss å få et eget spill. Det er helt rått å tenke på. Musikk og spill er en veldig stor del av hverdagen vår, så dette er en drøm for oss å få være med på, sier Martinus.

Konkurransebasert rytmespill
Marcus og Martinus forteller at de begge er glade i å spille, både for å være sosiale sammen med kompisene og for å få inn litt god, gammeldags konkurranse i hverdagene. Derfor er dette også en viktig del av spillet deres.

– Vi har alle et ganske så sterkt konkurranseinstinkt i familien. Ingen liker å tape, ler Martinus, selv om han må innrømme at de alle vinner og taper omtrent like mye.

«Marcus & Martinus – Beat Hop!» er et rytmespill der hvert nivå i spillet er en sang, og spillere kan låse opp flere nye låter når de fullfører nivåene feilfritt.

– Det jeg liker best ved spillet er at det bare blir bedre og bedre for hver gang man spiller, at du kan levle opp og låse opp nye nivåer. At det er så mange gøye detaljer fra show og turneer betyr også mye for oss, forklarer Marcus.

Spillere tar kontroll over en ball som må treffe de riktige tonene som kommer mot dem, mens Marcus og Martinus opptrer på en scene i bakgrunnen. Disse scenene endres, og spillere kan låse opp forskjellige antrekk for guttene, samt endre på selve ballen som benyttes.

Over 300 spill
Spillet er utviklet i samarbeid med den digitale mediaplattformen Azerion, og lanseres kun på Telenors spillportal Spill – en trygg app med et bredt utvalg av populære spill til nettbrett og mobil.

– Med Spill fra Telenor får barna tilgang til over 300 spennende spilltitler for små og store barn fra leverandører som Disney og Cartoon Network, alt sammen i trygge rammer. Plattformen har ingen reklame og heller ingen mulighet til å kjøpe noe uventet, sier mobildirektør i Telenor, Ric Brown.

Tar ansvar
– Vi har vært med å lage spillet fra start, så det er så gøy å se det utvikle til det det er i dag. Vi har prøvd å få inn hemmelige ting som fans kan kjenne igjen, som for eksempel antrekk vi har hatt på konserter, forteller Martinus.

Blant detaljene fans kan kjenne igjen er bærekraftfotballen som Marcus og Martinus mottok fra statsminister Erna Solberg, et symbol på en av brødrenes egne hjertesaker.

– Det er superkult at vi fikk med bærekraftfotballen. Den er viktig for oss fordi vi jobber mye med hvordan vi kan få en bedre klode i fremtiden. Fotballen er et fint symbol for oss på noe vi jobber mye med, forteller Marcus.

Samarbeidet mellom Azerion og popstjernene fra Norge er en del av Azerions strategi for å levere relevant innhold av høy kvalitet til lokale markeder. – Rytmedrevne musikkspill er en sjanger som vokser raskt. Vi er glade for å gi Marcus & Martinus-fans i Norge et nytt format til å boltre seg med musikken til popduoen. Norge er et viktig marked for oss, så det er fantastisk å utvikle skreddersydd innhold for spillere i landet, sier Yuliya Nabieva, direktør for innholdslisensiering og produksjon i Azerion.

Gøy og trygt
En ulempe ved spill på nett har tradisjonelt vært manglende sikkerhet, mulighet for virus og ikke minst tilsynelatende kostnadsfrie spill som legger skjulte kjøpsmuligheter inn i spillene (for eksempel kjøp i app) som sender telefonregningene til himmels.

Sikkerhet og trygghet har vært spesielt viktig under utviklingen av spillplattformen, både for Telenor og for Marcus og Martinus.

– Trygghet på nett er utrolig viktig. Det er så mange som opplever mobbing og annet som ikke er bra når de er online. Det har også vi fått kjenne på, sier Marcus før han legger til:

– Når vi jobber med Telenor føler vi oss så trygge på at vi er med på å lage noe gøy på et sted der man kan føle seg helt trygg. Det er veldig viktig.

Her er spillet:

https://play.google.com/store/apps/details?id=no.telenor.spillkonsoll

https://apps.apple.com/tr/app/spill-fra-telenor/id1515713538?l=no

Spillet uten noen form for login etc. på www.telenorspill.no

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, kommunikasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse