Pressemeldinger

Prestisje-pris til Telenors WiFi-utstyr

Telenors Snøhetta-designede utstyr for WiFi er tildelt den prestisjetunge Red Dot Award, i kategorien produktdesign.
Telenors nye WiFi ruter.

(Fornebu, 26. mars 2019) Telenors Snøhetta-designede utstyr for WiFi er tildelt den prestisjetunge Red Dot Award, i kategorien produktdesign.

Ifølge kunngjøringen fra Red Dot har juryen for tildelingen bemerket at Telenors utstyr har et «enestående» design.

– Dette er vi utrolig stolte av. Målet med utstyret er å få god trådløs dekning i hjemmet, og det avhenger mye av hvordan det blir plassert i hjemmet. Det har derfor vært viktig å designe utstyr som kundene ønsker å ha stående fremme i stuen, sier Camilla Amundsen, leder for bredbånd og TV i Telenor.

Telenor lanserte i februar en kraftig WiFi Ruter, og innen kort blir en ny WiFi Forsterker også tilgjengelige for kundene. Alt utstyret er designet av Snøhetta.

– Det faktum at produktet var i stand til å tilfredsstille juryens kriterier, vitner om kvaliteten til det prisvinnende designet. Prisvinnerne bemerker seg ved å tilføre nøkkeltrender og viser hvilken retning designbransjen kan bevege seg mot i fremtiden, sier Peter Zec, grunnlegger og administrerende direktør i Red Dot.

Om Red Dot:
Med over 18.000 innleveringer er Red Dot Award en av de største designkonkurransene i verden. Prisen ble for første gang utdelt i 1955 og tildeles årlig. Ytterligere informasjon: www.red-dot.org

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Magnus Line, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 415 00 632, e-post: mli@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse