Pressemeldinger

Over 100.000 Telenor-kunder har 5G-mobiltelefon

Interessen for 5G øker stadig. Ferske tall fra Telenors mobilnett viser at over 100.000 av Telenors kunder har en 5G-mobiltelefon. Her finner du en oversikt over de aller mest solgte mobiltelefonene.
Ferske tall fra Telenors mobilnett viser at over 100.000 av Telenors kunder har en 5G-mobiltelefon

(Fornebu, 28. desember 2020) Interessen for 5G øker stadig. Ferske tall fra Telenors mobilnett viser at over 100.000 av Telenors kunder har en 5G-mobiltelefon. Her finner du en oversikt over de aller mest solgte mobiltelefonene.

I løpet av 2024 vil Telenor ha landsdekkende 5G-nett, og utbyggingen er godt i gang. Når over 100.000 allerede har anskaffet seg en 5G-mobiltelefon, kan det kan tyde på at mange nordmenn er klare for det nye mobilnettet.

- Det er spennende å se at så mange nordmenn er rede til å ta i bruk 5G. I Telenor jobber vi hardt for å svare på forventningene og har allerede fokusert på 5G i flere år, men det er først i 2021 utbyggingstempoet virkelig øker farten, sier Ric Brown, mobildirektør i Telenor Norge og legger til:

- Vi er så langt tilstede med 5G i over 10 områder rundt omkring i Norge. Vi har nylig startet en gradvis 5G-utbygging i Bergen, Oslo og Stavanger, og allerede fra nyåret vil utbyggingstempoet trappes opp betraktelig. 2021 blir året da fremtidens mobilnett virkelig får fotfeste.

Disse mobiltelefonene er mest populære

Julen er like rundt hjørnet, og mange undrer seg over hva som er den ultimate gaven. Telenor har derfor hentet ut en fersk oversikt over de mest solgte mobilene. Det er spesielt én mobilprodusent som skiller seg sterkt ut.

- Det er liten tvil om at Apple dominerer vår topp 10-liste. De gjennomførte en svært solid lansering i høst, og ikke overraskende er det de 5G-klare iPhone 12-modellene som troner øverst på topplisten. Samsung gjør det også sterkt, og har kapret tre av plassene på topp 10-listen, sier Brown.

Apple har hele syv av plassene på Telenors topp 10-liste. Syvendeplassen går til den første Galaxy S20 5G, som ble lansert i vår. Den nyere modellen Samsungs S20 FE havnet så vidt utenfor listen. Ifølge Telenors mobildirektør, så vil nok Apple også ligge på topp etter jul.

Ifølge Telenors mobildirektør, er det de 5G-klare iPhone 12-modellene som troner øverst på Telenors toppliste. Foto: Martin Fjellanger.

- Selv om salgstallene for desember ikke er klare ennå, så spår vi at iPhone 12 vil fortsette å gjøre det sterkt. Det vil nok være en gledelig overraskelse for mange på julaften. Samtidig er det viktig å ikke stole blindt på hva det selges mest av. Tenk på hva den du kjøper gave til setter pris på. Eksempelvis kan noen være svært opptatt av kamerakvalitet, mens andre fokuserer mer på design, sier Brown.


Dette er Telenors topp 10 mest solgte mobiler:

  1. Apple iPhone 12 Pro Max
  2. Apple iPhone 12 Pro
  3. Apple iPhone 12
  4. Apple iPhone 12 mini
  5. Apple iPhone 11
  6. Apple iPhone SE
  7. Samsung Galaxy S20 5G
  8. Samsung Galaxy A51
  9. Apple iPhone 11 Pro
  10. Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

David Fidjeland, kommunikasjonssjef i Telenor Norge.

Tlf: 93 46 72 24, e-post: david.fidjeland@telenor.com, eller ring pressetlf. på 800 80 900

Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse