Pressemeldinger

Ny kommunikasjonsdirektør for Telenor Norge

Hanne Knudsen er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Telenor Norge. Knudsen har lang erfaring på kommunikasjonsområdet og skal med sin kompetanse bidra til selskapets største moderniseringsløp gjennom tidene.
Hanne Knudsen er Telenor Norges nye kommunikasjonsdirektør. Foto: Martin Fjellanger

(Fornebu, 10. august 2022) Hanne Knudsen er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Telenor Norge. Knudsen har lang erfaring på kommunikasjonsområdet og skal med sin kompetanse bidra til selskapets største moderniseringsløp gjennom tidene.

Knudsen har lang fartstid i Telenorkonsernets kommunikasjonsavdeling, blant annet som kommunikasjonsdirektør i Telenor Myanmar og global pressetalsperson for konsernet. Hanne har også omfattende kommunikasjonserfaring fra tiden før hun kom til Telenor, både internasjonalt og i Norge. Knudsen kommer fra stillingen som leder for kommunikasjon i Rema 1000 Norge. Etter en periode utenfor Telenor kommer hun nå tilbake til selskapet.

– Hanne kjenner Telenor godt, og det er med stor trygghet vi gir henne ansvaret for å jobbe videre med å formidle den unike kvaliteten i Telenors tjenester og produkter, vår rolle i digitaliseringen av industrien og det norske samfunnet, og hvordan teknologi kan bidra til å skape mer bærekraftige samfunn. Med hennes gode kommunikasjonsfaglige bakgrunn, brede jobberfaring og entusiasme vil hun ha mye å tilføre vårt sterke kommunikasjonsteam, sier Ragnhild Mathisen, leder for Corporate Affairs i Telenor Norge.

Bidrar i moderniseringskommunikasjon

Telenor Norge står nå midt oppe i tidenes moderniseringsløp. Det over 100 år gamle kobbernettet er i ferd med å fases ut. Samtidig fornyer Telenor mobilnettet. Innen sommeren 2024 skal alle kundene ha tilgang til 5G.

– Det er stor medieoppmerksomhet rundt Telenor, ikke minst fordi vi gjennomgår moderniseringen av nettet og tjenestene våre. I denne situasjonen er det viktig å ha en kapasitet som Hanne med på laget, sier Mathisen.

Ser mange muligheter

– Jeg gleder meg stort til å jobbe sammen med et veldig erfarent og kunnskapsrikt team for å ikke bare formidle hvorfor Telenors tjenester er de beste, men ikke minst det samfunnsansvaret Telenor tar gjennom sine tjenester og sin samfunnskritiske infrastruktur og hvordan Telenor bidrar til å digitalisere Norge. Dette er en av Norges mest spennende kommunikasjonsjobber med utrolig mange muligheter og utfordringer. Jeg overtar stafettpinnen med en god dose ydmykhet og takknemlighet for tilliten jeg blir vist, sier Hanne Knudsen.

Styrker satsing på samfunnsansvar og sikkerhet

Samtidig med at ny kommunikasjonsdirektør er på plass, styrker Telenor den kommunikasjonsfaglige siden på samfunnsansvar og sikkerhet. Julie Hæhre er tilsatt som informasjonssjef med spesielt ansvar for dette feltet. Telenor har tatt en tydelig posisjon på digital sikkerhet, og har i mange år jobbet for å bidra til at barn og unge beskyttes fra skyggesiden av det digitale livet.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, kommunikasjonssjef i Telenor Norge

Tlf: 952 09 037, anders.krokan@telenor.no eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse