Pressemeldinger

Nå får kundene bredbånd skreddersydd for hytta

Telenor lanserer i dag et helt nytt bredbåndsprodukt over 4G og 5G for fritidsboliger og hytter. Med Trådløst Bredbånd Hytte tilbyr Telenor et topp moderne produkt over Telenors lynraske mobilnett til lavere pris for hytter og fritidsboliger.
Trådløst Bredbånd Hytte er et veleget bredbåndsprodukt for alle typer fritidsboliger. (Foto: Telenor)

(Fornebu, 10. februar 2022) Telenor lanserer i dag et helt nytt bredbåndsprodukt over 4G og 5G for fritidsboliger og hytter. Med Trådløst Bredbånd Hytte tilbyr Telenor et topp moderne produkt over Telenors lynraske mobilnett til lavere pris for hytter og fritidsboliger.

For mange moderne hytteeiere er internett blitt et «must» for at tiden på hytta skal bli så verdifull som mulig, og hvert år blir vi flere som eier hytte. Ifølge Statistisk sentralbyrå er det 440.000 fritidsboliger i Norge, en vekst på 8,5 prosent siste 10 år.

– Vi ønsker å ta med oss deler av hjemmelivet til hytta, slik at vi har muligheten til å surfe, spille og strømme serier. Ikke minst har mange flyttet hjemmekontoret til hytta underveis i pandemien. Med dette produktet treffer vi behovet til hytteeiere landet rundt, enten hytta er på fjellet eller ved sjøen, sier Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd i Telenor.

En utendørs antenne som blir installert av montør, sørger for optimale forhold for hastighet og stabilitet. (Foto: Telenor)

– Dessuten er det én viktig bonus for deg som har T-We hjemme: At du også kan bruke TV-abonnementet ditt på hytta, uten at det koster ekstra, og uten at du trenger å installere parabol. Med T-We app-en i kombinasjon med en Apple TV eller Chromecast kan du bruke T-We som hjemme, forklarer hun.

Trådløst Bredbånd Hytte kommer med alle fordelene som gjelder for Telenors bredbåndsprodukter, det vil si Alltid WiFi, Alltid på Nett-garanti, Nettvern og Familiebonus.

Les mer om Trådløst Bredbånd Hytte på telenor.no

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Magnus Line, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 415 00 632, magnus.isaksen-line@telenor.no eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse