Pressemeldinger

Lederendringer i Telenor Norge

Telenor Norge og Talkmore gjør endringer i ledelsen idet fire nye ledere tiltrer.
Camilla Amundsen (t.h.) tar over for Birgit Bjørnsen, som går over i en ny stilling i Telenor.

(Fornebu, 17. desember 2018) Telenor Norge og Talkmore gjør endringer i ledelsen idet fire nye ledere tiltrer.

Camilla Amundsen blir ny divisjonsdirektør når hun ved årsskiftet begynner som leder for Fastnett og TV i Telenor Norge. Hun tar over etter Birgit Bjørnsen, som har ledet divisjonen siden opprettelsen.

Det var i januar 2016 at Telenor Norge samlet alle produkter og tjenester for fast bredbånd og kabel-tv i én divisjon. Birgit Bjørnsen ble utnevnt som direktør for divisjonen, og hun gikk samtidig inn i ledelsen i Telenor Norge.

– Birgit har med kyndig ledelse håndtert flere krevende prosesser, blant annet merkevareendringen fra Canal Digital Kabel til Telenor. Hun har vært høyt verdsatt i ledergruppen og har en stor stjerne blant de ansatte i divisjonen for Fastnett og TV i Telenor, sier konst. administrerende direktør i Telenor Norge, Bjørn Ivar Moen.

Moen fremhever at Bjørnsen har stått i bresjen for å sikre kundene bedre og mer fleksible TV-tjenester gjennom strømmetjenesten T-We og raskere utbygging av fiber.

– Vi forlot Canal Digital Kabel som merkevare i oktober, og skal under Telenor-merkevaren levere et høyt ettertraktet TV- og bredbåndstilbud. Jeg er stolt av å ha vært med på denne store endringen sammen med dyktige ansatte i Fastnett og TV, samt andre i Telenor, sier Birgit Bjørnsen, som nå beveger seg videre til en stilling som leder for kompetanseutvikling i Telenor Group. Bjørnsen vil rapportere til HR-direktør Cecilie Heuch.

Engasjement og vågemot
Camilla Amundsen kommer fra stillingen som leder for Talkmore. Hun har ledet Talkmore i tre år og selskapet har oppnådd en betydelig vekst og utvikling i perioden. Før dette har hun flere års ledererfaring fra Lyse. Hun er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU.

– Det motiverer meg at jeg skal jobbe med å skape gode kundeopplevelser og produkter til hjemmet levert over fremtidens infrastruktur. Samtidig vet jeg at jeg har med meg en meget dyktig gjeng som jeg virkelig ser frem til å bli bedre kjent med, sier Camilla Amundsen.

– Når bredbånd og TV nå endelig er samlet inn under Telenor-merkevaren, ligger alt til rette for å gi kundene våre et enda bedre tilbud. Camilla har erfaring fra mobil og bredbånd, og dette koblet med engasjement, vågemot og forretningsforståelse gjør meg overbevist om at kundene våre kan glede seg til fortsettelsen, sier Bjørn Ivar Moen.

Ny Talkmore-leder
John Sebastian Slørdahl tar over rollen som leder i Talkmore. Også han er sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU. Slørdahl har jobbet i McKinsey og Orkla før han i 2011 begynte som strategidirektør i Telenor Norge. De siste to årene har han ledet avdelingen for produkt og verdiforslag for privatkunder i Telenor Sverige.

– Talkmore er et fantastisk sterkt mobilbrand, og jeg gleder meg masse til å jobbe med det superkompetente teamet, sier han.

Nyopprettet stilling
I tillegg er Ragnhild Mathisen ansatt i en nyopprettet stilling som leder for Corporate Affairs i Norge, og hun har med dette gått inn i Telenor Norges ledergruppe. Mathisen har jobbet i Telenor siden 2012 i ulike stillinger, de siste to årene som leder i Telenorkonsernets avdeling for myndighetskontakt og regulatorisk med ansvar for Norge og deretter Europa. Hun har mange års erfaring fra politikken, blant annet som statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet og politisk rådgiver for forsvarsministeren.

– Telenor spiller en nøkkelrolle i digitaliseringen av Norge. Det må skje på en ansvarlig og bærekraftig måte, og i nært samarbeid med private og offentlige aktører. Jeg er glad for å få være med å formidle og videreutvikle den historien sammen med dyktige kolleger innenfor områdene kommunikasjon, myndighetskontakt og regulatorisk, personvern og samfunnsansvar.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, kommunikasjonsdirektør i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse