Pressemeldinger

Lanserer nytt WiFi-utstyr med Snøhetta

Telenor tar et større eierskap til kundenes WiFi-opplevelse i hjemmet med Snøhetta som partner.
Snøhetta har designet Telenors nye ruter. (Foto: Telenor)

(Fornebu, 12. februar 2019) Telenor tar et større eierskap til kundenes WiFi-opplevelse i hjemmet med Snøhetta som partner.

– Dette er et viktig steg mot en mye bedre hjemmenettopplevelse for kundene våre. Vi lanserer nå en helt ny og kraftigere trådløs ruter og vil innen kort tid også lansere en ny WiFi-forsterker, sier Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd i Telenor.

WiFi-forsterkeren vil være på plass i løpet av våren 2019, og vil sikre at kundene får god trådløs dekning i hele hjemmet.

Tidløst
Snøhetta har designet det nye utstyret i nær dialog med Telenor. Det å få god trådløs dekning i hjemmet avhenger mye av plasseringen av utstyret, det har derfor vært viktig å utvikle utstyr som kundene ønsker å ha stående fremme i stuen.

Mange kunder synes også det kan være vanskelig å komme i gang med nytt bredbåndsutstyr. Telenor har med det nye utstyret lagt vekt på at det skal være svært enkelt for kunden å installere og komme i gang.

– Det strategiske arbeidet med å tydeliggjøre design og materialbruk for å gi bedre teknologisk ytelse og brukeropplevelse har vært inspirerende. Målet har vært på å gi produktet en tidløs og diskret utforming som bygger opp under dette, sier Marius Myking, Director of Product Design i Snøhetta.

Leier ut bokser
Frem til nå har kundene kjøpt WiFi-utstyr av Telenor. Undersøkelser viser at mange foretrekker å spre kostnaden for utstyr over flere mindre beløp istedenfor å betale alt på en gang. Dette er en av årsakene til at Telenor nå går over til at kundene leier utstyret.

– TV- og bredbåndsmarkedet utvikler seg raskt og nye tjenester krever at utstyret til enhver tid er oppdatert. Ved at du nå leier utstyret vil det bli enklere å oppgradere, og Telenor garanterer selvfølgelig for support av alt utstyret du leier, avslutter Amundsen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Magnus Line, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 415 00 632, e-post: mli@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse