Pressemeldinger

Hoppende glade for fotball-app

«Min fotball» gjør livet lettere for alle som er involvert i fotballen. 350.000 har nå lastet ned appen som hjelper med å planlegge hverdagen for foreldre, og selvsagt gir deg alle resultatene.

(Fornebu 16. juni 2017) «Min fotball» gjør livet lettere for alle som er involvert i fotballen. 350.000 har nå lastet ned appen som hjelper med å planlegge hverdagen for foreldre, og selvsagt gir deg alle resultatene.

Nær en million nordmenn er på en eller annen måte tilknyttet fotballen, enten som aktive, trenere eller som foreldre på sidelinjen.

Enklere hverdag
En av disse er Thomas Løken. Han er ansatt i Telenor, og bruker det meste av fritiden som trener for to jentelag. I tillegg følger han sønnens lag. Han og resten av spillere og støtteapparat i Sprint Jeløy har fått en enklere hverdag med fotball-appen.

Trener og fotballpappa Thomas Løken er full av lovord om den nye fotball-appen, som forenkler hverdagen for han og andre i fotballmiljøet. Foto: Martin Fjellanger)

– Den gir oversikt over alle lag jeg enten trener eller ønsker å følge. Mens jeg tidligere måtte ringe, maile eller ha kontakt via sosiale medier for å informere om kamper, informerer vi dette gjennom «Min fotball». Den gir oversikt over kampdatoer, motstanderlag med kontaktinformasjon, og ikke minst kart og veibeskrivelse til bortekamper. Dessuten synkroniseres alle kamper med kalenderen. Er det endringer i kampoppsettet, får jeg også dette inn i appen, sier Løken

Familievennlig tjeneste
«Min fotball» er et samarbeid mellom Norges Fotballforbund og Telenor. Appen er lastet ned av over 350.000 brukere, og brukes av over 75.000 daglig . Dette viser at «Min fotball» er blitt den hjelperen Fotballforbundet og Telenor så for seg da den første gang ble lansert i 2012. Den oppdaterte versjonen har funksjonaliteter for svært mange behov.

– En fotballkamp, det være seg en jentekamp eller et oppgjør på seniornivå, involverer mange flere enn de som er ute på det grønne gresset. Tanken med appen er å gjøre livet lettere for hele fotballfamilien, både poden på banen og den foresatte på sidelinjen. Derfor har vi lagt inn mange praktiske hjelpemidler i den, som for eksempel veiviser til bortekamper, forteller Bjørn Ivar Moen, leder for mobil i Telenor Norge.

Han er henrykt over mottakelsen appen har fått, og sier den støtter opp om Telenors ambisjon om å være kundens foretrukne partneren i kundens digitale liv. Moen understreker at det jobbes med å legge på flere funksjonaliteter i appen som ytterligere forenkler hverdagen for fotball-folket.

Sprint Jeløys jentelag spiller her hjemme, men med Min fotball er det også lett å ta seg frem til bortekampene. Foto: Martin Fjellanger

Fra bredde til topp
Telenor er en betydelig støttespiller for norsk fotball, og har et uttrykt mål om å støtte fra bredde til topp.

– Norsk fotball har et enormt nedslagsfelt. «Min fotball» treffer alle de involverte, enten det er fotballjenter eller spillere på seniornivå. Med appen kan du følge resultatene til laget ditt eller motstander, og du kan følge alle andre lag du måtte ønske, forteller Petter Svendsen, sponsorsjef i Telenor.

Svendsen forteller at Telenor også bruker appen til å møte kundene.

– Vi varslet nylig om sterkt rabatterte billetter til landskampen mot Tsjekkia. Med et enkelt tastetrykk fikk kundene tilgang på billettene. Denne formen for kommunikasjon vil vi gjøre mer av.

«Min fotball»

  • MinFotball har alltid oppdatert informasjon om spilte og kommende kamper, samt tabelloversikt. Fokus er på ditt lags kamper og tabellplassering, men følg også med på hvordan de andre lagene i turneringen ligger an.
  • MinFotball hjelper deg å huske! Når du har lagt til de lagene du følger, kan du velge å få varslinger om kampoppstart, kampendringer og resultater. Du kan få kampene rett inn i din kalender, slik at du alltid er på ballen!
  • MinFotball vil hjelpe alle fotballforeldre å få en bedre fotballhverdag ved at all info om kamper er lett tilgjengelig - kanskje aller viktigst kjørebeskrivelse til bortebanen
  • Gjennom bannere og partnermeldinger kan Telenor kommunisere relevante budskap og fordeler til brukerne

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse