Pressemeldinger

Disse seriene ser vi mest på

Antall visninger i strømmetjenesten T-We er mer enn firedoblet siden mars, viser tall fra Canal Digital Kabel. Nå blir T-We tilgjengelig for alle TV-kunder.

(Fornebu, 21. september 2017) Antall visninger i strømmetjenesten T-We er mer enn firedoblet siden mars, viser tall fra Canal Digital Kabel. Nå blir T-We tilgjengelig for alle TV-kunder.

For første gang offentliggjør Telenor og Canal Digital Kabel oversikten over de mest populære seriene i underholdningsportalen T-We. Aldri tidligere har norske husstander sett mer av film, serier og underholdning.

– Nordmenn ser innholdet de ønsker på både mobil, TV, nettbrett eller pc. Alt fra nyheter og dokumentarer, serier, film og norsk humor, til innhold for barn, er attraktivt. Med T-We får publikum mer valgfrihet og fleksibilitet i hverdagen, sier Birgit Bjørnsen, leder for TV og bredbånd i Telenor Norge.

Topp 10 i T-We siden januar

TittelArkiv
1. «Neste sommer»TV Norge
2. «Criminal Minds»ABC
3. «Thomas Giertsen: Helt
perfekt»
TV Norge
4. «Grey's Anatomy»ABC
5. «Once Upon A Time»ABC
6. «Mikkes klubbhus»Disney Xtra
7. «To på rømmen - Et
hårreisende eventyr»
Disney Movies
8. «Løvenes Konge»Disney Movies
9. «Mistresses»ABC
10. «Prison Break»FOX+

Totalt er det spilt av mer enn fire ganger så mange filmer og serier siden starten av mars fra alle seriearkiv som er inkludert i T-We, det vil si innhold fra ABC Studios, BBC, FOX+, TNT og TV Norge, i tillegg til arkivinnhold for barn.

– «Criminal Minds» ble tilgjengelig 1. mai, og har hatt veldig mange seere på kort tid. Vi ser at serien har hatt særlig stor etterspørsel i juni og juli, med et gjennomsnitt på en hel sesong per seer. Det er den desidert mest sette serien i løpet av sommeren, forklarer Bjørnsen.

Serier og filmer for barn kommer også høyt på listen over det mest viste innholdet. Ifølge tallene fra T-We er «Mikkes klubbhus» den mest populære barneserien.

– Vi gjorde veldig mye innhold for barn tilgjengelig i arkivet i mars, og vi observerer etter det en kraftig vekst i bruken av T-We. Barneinnhold er viktig for moderne foreldre, sier Bjørnsen.

T-We inkludert
Canal Digital Kabel åpner nå for full tilgang til populært innhold i arkivet ved å gi 400.000 TV-kunder T-We inkludert.

– Når vi nå har slukket de analoge TV-signalene, rydder vi plass for å levere mer innhold av høy kvalitet i T-We til publikum gjennom heldigitale løsninger. Framover skal vi fortsette å tilby nytt innhold for å ivareta publikums ønsker og behov. Fra og med oktober blir blant annet de nyeste filmene inkludert i T-We rundt ni måneder etter de har gått på kino med strømmetjenesten Paramount+, forteller Bjørnsen.

– Tidligere har publikum kun funnet disse filmene på betalingstjenester som C More og Viasat så tidlig etter kinovisning.

Trenden er at seerne er opptatt av å få favorittserien eller underholdningen de ønsker uavhengig av hvilken kanal eller tjeneste det vises på.

– De mest fornøyde kundene er de som bruker T-We hyppig og ser innholdet de ønsker når og hvor de vil på den skjermen de foretrekker. Derfor inkluderer vi nå T-We for alle TV-kundene uten ekstra kostnader, sier hun.

Birgit Bjørnsen er leder for TV og Bredbånd i Telenor og Canal Digital Kabel.

Oppgraderer bredbånd med alltid på nett-garanti
Samtidig øker Canal Digital Kabel kapasiteten på bredbånd for kunder omfattet av kollektive avtaler i borettslag.

Endringen innebærer at borettslag og sameier med avtale om leveranse av bredbånd 5 som inkludert produkt i husleien, nå justeres fra 5 til 10 Mbit/s på både kabel og fiber. Cirka 100.000 kunder får dermed doblet kapasiteten på bredbånd. Kunder med behov for mer kapasitet, kan individuelt kjøpe seg opp til høyere hastigheter på opptil 500 Mbit/s.

– Disse kundene vil også få T-We inkludert i TV-tilbudet sitt uten endringer i prisen, sier Bjørnsen

Beboere i borettslagene som ikke har oppgradert hastigheten sin selv, oppgraderes automatisk fra 5 til 10 Mbit/s bredbåndshastighet. Kunder med fiber får symmetrisk hastighet (dvs. 10/10), mens kunder på kabel får 5 Mbit/s oppstrømhastighet (10/5).

Bredbånd fra Telenor og Canal Digital Kabel leveres med en Alltid På Nett-garanti. Skulle noe uforutsett oppstå og du ikke kommer på nett, gir Telenor deg og resten av din husstand mobile datapakker som kan brukes til problemet er løst, i tillegg til en økonomisk kompensasjon.

Om T-We

  • T-We er navnet på strømmetjenesten til Canal Digital Kabel og Telenor som alle TV-kunder har inkludert.
  • T-We er et dynamisk arkiv med fortløpende nye serier og filmleie, samt ukesarkiv med programmer en uke tilbake i tid fra utvalgte kanaler. Tjenesten kommer også med en funksjon som gjør det mulig å starte programmer forfra.
  • T-We er tilgjengelig via dekoder, på mobil, nettbrett og PC/Mac.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Magnus Line, pressekontakt i Telenor Norge
Tlf: 415 00 632, e-post: magnus.isaksen-line@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse