Pressemeldinger

Åsa Lunde og Anna M. Måsender inn i Telenor Norges ledelse

Åsa Lunde og Anna M. Måsender går inn i Telenor Norges ledergruppe. Lunde er utnevnt som leder for divisjonen Telenor Business, mens Måsender skal lede den nyopprettede divisjonen Telenor Infrastructure Growth.
Åsa Lunde (til venstre) og Anna M. Måsender har begge hatt flere lederroller i Telenor. Nå blir de del av toppledelsen i Telenor Norge.

(Fornebu, 30. mars 2023) Åsa Lunde og Anna M. Måsender går inn i Telenor Norges ledergruppe. Lunde er utnevnt som leder for divisjonen Telenor Business, mens Måsender skal lede den nyopprettede divisjonen Telenor Infrastructure Growth.

Åsa Lunde kommer fra stillingen som leder for Bredbånd og hjemmenett i Consumer og har lang fartstid i Telenor.

- Åsa har hatt en rekke lederroller både i og utenfor Telenor, og jeg er overbevist om at hun er rette til å lede vår satsning i forretningsmarkedet, slik at vi når våre mål fremover. Gjennom sin brede erfaring fra bedriftsmarkedet har hun vist en unik evne til å skape gode resultater samtidig som kundefokuset hennes er sterkt. Åsas lederstil er basert på tillit, delegering og tro på folk rundt seg, hvor endring er en integrert del av lederskapet, sier Birgitte Engebretsen, administrerende direktør i Telenor Norge.

Anna M. Måsender er i dag leder for Kundeservice og telesalg i divisjonen Consumer. Divisjonen hun nå skal lede skal sikre kundevekst og nettverksutnyttelse for fiber og mobil infrastruktur, og sørge for at Telenors kunder over hele landet får tilgang til nett i verdensklasse.

- Med sine sterke lederegenskaper og sin unike erfaring som langvarig leder for vår kundeservice, er hun ideell til stillingen. Hun har innsikten og engasjementet som skal til for å levere på ambisjonene som ligger bak opprettelsen av divisjonen Infrastructure Growth. Anna har en sterk kommersiell teft og drivkraft – samt en nysgjerrighet for å lære nye ting. Samtidig er hun teamorientert og skaper engasjement, sier Birgitte Engebretsen.

Åsa Lunde starter i stillingen 1. mai og Anna Måsender begynner 1. april.

Telenor Norges ledergruppe:

I januar 2023 endret Telenor Norge organisasjonsstruktur for å levere mer verdi til kundene og sikre vekst. Selskapet har forenklet oppsettet for markedsdivisjonene, og viderefører satsingen på bredbånds- og mobilutbygging. Telenor Norge består i dag av seks divisjoner, og ledergruppen er som følger:

Birgitte Engebretsen (administrerende direktør), Ric Brown (Consumer), Åsa Lunde (Business), Christer Eneroth (Technology), Torbjørn Larsen (IT), Anna M. Måsender (Infrastructure Growth), Knut Giske (Finance), Ragnar H. Korsæth (Transformation), Ragnhild Mathisen (Corporate Affairs, Wholesale og Kystradio), Elisabeth Stene (Human Resources).

Fakta om Åsa Lunde:

Åsa Lunde er siviløkonom fra Universitet i Växjö. Hun har også hatt et studieopphold på Kansai Gaidai University i Japan. Hun startet sin karriere i Telia Sverige og kom til Norge i forbindelse med en konsulentstilling i Deloitte. Deretter hadde hun flere lederstillinger i Gjensidige. Siden 2007 har Åsa hatt en rekke lederstillinger i Telenor samt vært daglig leder i Dipper. I tillegg har hun erfaring fra å lede B2B i TDC samt mobilselskapet Phonero i en periode. Hennes nåværende stilling er leder for Bredbånd og hjemmenett i Telenor Norge.

Fakta om Anna M. Måsender:

Anna M. Måsender har en Master i Industrial Engineering and Management – International fra Universitetet i Linköping. Hun har også studert i USA og Tyskland. Etter studiene begynte hun i Capgemini Consulting. I 2010 kom hun til Telenor, der hun siden 2015 har hatt flere ulike lederstillinger. Måsender har vært direktør for Telenor Kundeservice siden 2019, og fra januar 2022 har hun også hatt ansvaret for telesalg.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, pressesjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, anders.krokan@telenor.no eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse