Pressemeldinger

50 prosent flere 5G-telefoner

Ferske tall fra Telenor viser at siste året har antall 5G-telefoner økt med mer enn 50 prosent. Det er nå godt over 1,3 millioner 5G-mobiltelefoner i Telenors nett, og nå kommer nok en produsent inn når Telenor i dag lanserer Google Pixel.
Telenors Ric Brown påpeker at omfanget og mangfoldet av 5G-telefoner er blitt stort. Nå inngår Telenor samarbeid med Google om distribusjon av også deres mobiltelefoner.
(Fornebu, 14. april 2023) Ferske tall fra Telenor viser at siste året har antall 5G-telefoner økt med mer enn 50 prosent. Det er nå godt over 1,3 millioner 5G-mobiltelefoner i Telenors nett, og nå kommer nok en produsent inn når Telenor i dag lanserer Google Pixel.

– Med 5G går alt raskere, og kapasiteten er ekstrem. Det er utrolig hvor hurtig det går å laste ned en spilleliste fra Tidal eller Spotify, eller en Netflix-episode. Også på en rekke andre områder er mobilopplevelsene sterkere, det er en helt annen dans med 5G, sier leder for Privatmarked i Telenor, Ric Brown.

Han påpeker at for å kunne dra nytte av 5G, må du ha en mobiltelefon som støtter teknologien. I Telenorbutikken og på telenor.no tilbys en rekke ulike modeller. Nå tar Telenor en ny produsent inn i varmen når Telenor lanserer Google Pixel.

– Telenor har i lengre tid hatt et strategisk samarbeid med Google, og jeg er glad for at vi nå utvider samarbeidet gjennom å tilby Google Pixel-smarttelefoner til kundene våre. Mobilene er nå utstilt i alle våre 83 Telenorbutikker, sier Brown.

Brown påpeker at siden lanseringen i oktober i fjor, har Google Pixel-telefonene blitt tatt godt imot av norske forbrukere og mobiltelefonene har oppnådd gode omtaler i tester. Det er særlig brukervennlighet, god batterikapasitet og kameraet som fremheves. Google er også svært opptatt av sikkerhet i telefonene sine.

Google Pixel 6A, 7 og 7 Pro er fra i dag tilgjengelig for både våre privat- og forretningskunder via Telenorbutikken og Telenor.no. På telenor.no tilbyr vi også brukte mobiltelefoner.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, pressesjef Telenor Norge, telefon: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.no

Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse