Ledelsen Telenor Norge

Bjørn Ivar Moen - Administrerende direktør (konstituert)

bim

Bjørn Ivar Moen (født 1966) har vært ansatt i Telenor siden 2000. Han har vært divisjonsdirektør både for Product and Business Development og for Distribution i Telenor Norge, og har også vært leder for kundeservice mot bedriftsmarkedet i Norge, Telenors fastnettvirksomhet i Sverige og Telenors satsing mot SMB-markedet i Norge.

Før han kom til Telenor jobbet han i ABB, der han blant annet hadde ansvar for internasjonalt salg og distribusjon av fiberoptikk og datanettverk. Moen er utdannet ingeniør innenfor mikroprosessor- og datateknikk.

Øystein Myrvold - Leder Strategy

oystein-myrvold

Kristin Muri Møller - Leder Finance & Sourcing

kristin-muri-moller

Kristin Muri Møller (1966), CFO Telenor Norge med hovedansvar for finansiell styring, kvalitetssikring, rapportering samt performance management og sourcing. Kristin begynte i Telenor Group i 1996 som Head of Accounting i Telenor Satellite Services, og har siden da sittet i flere finans-lederposisjoner i ulikeTelenor selskap, primært innen media og broadcast. Hun var CFO for Telenor Danmark fra desember 2014 frem til desember 2016 da hun tiltrådte som CFO for Telenor Norge. I tillegg sitter Kristin i styret til DIGI.COM BERHAD. Kristin er Bachelor of Commerce/Business studies fra BI Norwegian School of Management.

Ragnhild Mathisen - Leder Corporate Affairs

ragnhild-mathisen

Øystein Bakken - Leder HR

oystein-bakken

Øystein Bakken (født 1968) begynte i Telenor i 2007, og har hatt ulike roller i HR i Telenor Nordic og i Telenor Norge.

Før rollen som har han bl.a. vært Telenor Norges personalsjef,  leder for enheten Personal og Prosess og HR businesspartner i Operations.

Før han kom til Telenor jobbet han som personalsjef i Vegdirektoratet. Øystein er utdannet siviløkonom, og har en master i HR fra Warwick Business School.

Ric Brown - Leder Mobile (konstituert)

ric brown

Mobil privatmarkedet har ansvar for markedsføring og salg til mobilkunder for merkevarene Telenor og Talkmore.

Divisjonen har også ansvar for kundeservice for Telenor. Mobil privatmarkedet har ca. 950 medarbeidere. Mobil privatmarkedet har ansvar for markedsføring og salg til mobilkunder for merkevarene Telenor og Talkmore.

Ove Fredheim - Leder Business

Ove-fredheim

Ove Fredheim (født 1962) har vært ansatt i Telenor siden 1992. Han har hatt en rekke lederstillinger innenfor produkt og marked i forskjellige Telenor selskaper, blant annet som administrerende direktør for Telenor Ungarn og Telenor Serbia og Montenegro. Før han kom til Telenor jobbet han innen IT med salg og konsulentvirksomhet.

Camilla Amundsen - Leder Fixed&TV

Camilla-Amundsen

Camilla Amundsen (født 1976) kommer fra stillingen som leder for Talkmore. Hun har ledet Talkmore i tre år og selskapet har oppnådd en betydelig vekst og utvikling i perioden. Før dette har hun flere års ledererfaring fra Lyse. Hun er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU.
 
Divisjon Fastnett og TV har ansvaret for salg, markedsføring, leveranser og drift av bredbånd, TV og telefoni til det norske privatmarkedet basert på fiber, coax eller kobber teknologi.

Ingeborg Øfsthus - Leder Technology

Ingeborg Øfsthus

Richard Stigaard - Leder IT

richard stigaard

Asle Svanøe - Leder Security, Wholesale and Regulatory

asle-svanoe

Asle Svanøe (født 1976) er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU i Trondheim. Han begynte i Telenor i 2001 som produktspesialist på leide samband. Før han begynte i Telenor var Svanøe konsulent i Arthur D. Little.