Ledelsen Telenor Norge

Petter-Børre Furberg - Administrerende direktør

Petter-Børre Furberg

Petter-Børre Furberg (f. 1967) er administrerende direktør i Telenor Norge. Furberg har lang erfaring fra flere av Telenors virksomheter og forretningsområder. Siden han begynte i Telenor i 1998, har han hatt en rekke lederstillinger, inkludert overordnet leder for Pakistan, Bangladesh og Myanmar der han inngikk som en del av Telenors konsernledelse (EVP Head of Emerging Asia).

Han har ledet Telenors virksomhet i Myanmar og Bangladesh samt vært finansdirektør (CFO) og markedsdirektør (CMO) i dtac, Thailand. Furberg har også vært leder for Financial Service ved Telenor Groups hovedkontor på Fornebu. Furberg startet Telenor-karrieren i finansavdelingen i Telenor International i Norge. Før han kom til Telenor har Furberg hatt roller ved Stortinget og Finansdepartementet, samt DNB. Petter-Børre Furberg er utdannet siviløkonom.

Ragnar H. Korsæth – Leder Strategy

Ragnar H. Korsæth

Ragnar H. Korsæth (født 1966), strategidirektør i Telenor Norge siden januar 2020. Korsæth kom til Telenor i 1997og har bred lederbakgrunn. Han har vært CFO i Telenor International og Telenor Mobile og COO i Telenor International Mobile med spesielt fokus på Telenors ekspansjon i utlandet. Korsæth har også vært leder for Global Coordination med fokus på industriutvikling på tvers i Telenor.

Videre har han jobbet med Telenors digitale investeringer, blant annet i Telenor Digital hvor han hadde en ledende rolle i etableringen av Telenors satsning innen Online Classifieds og IoT. I 2019 var Korsæth prosjektleder i Group Tower Unit og var sentral i arbeidet med å etablere Telenor Infra. Korsæth er utdannet siviløkonom og autorisert finansanalytiker AFA fra NHH. Før han kom til Telenor jobbet han med revisjon og rådgivning i Arthur Andersen & Co.

Terje Borge - Leder Finance & Sourcing

Terje Borge

Terje Borge (født 1965), CFO i Telenor Norge siden januar 2020 med hovedansvar for finansiell styring, performance management og sourcing. Borge har jobbet i Telenor siden 2001 og har hatt flere lederstillinger i konsern. Han har spilt en sentral rolle i internasjonaliseringen av Telenor gjennom aktiviteter knyttet til fusjoner og oppkjøp. I perioden 2007-2017 var han finansdirektør i Telenors datterselskap i Thailand (dtac), Malaysia (Digi) og i Telenor Bulgaria. I 2017 tiltrådte han som finansdirektør i Telenor Danmark. Før han kom til Telenor jobbet han i Dyno med økonomisk styring, strategi og forretningsutvikling. Borge er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Ragnhild Mathisen - Leder Corporate Affairs

ragnhild-mathisen

Ragnhild Mathisen (født 1971), leder Corporate Affairs siden oktober 2018 med ansvar for kommunikasjon, myndighetskontakt og regulatorisk, samfunnsansvar og personvern. Mathisen har jobbet i Telenor siden 2012 i ulike stillinger, de siste to årene som leder i konsernets avdeling for myndighetskontakt og regulatorisk med ansvar for Norge og deretter Europa. Hun har mange års erfaring fra politiske stillinger, blant annet som statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet og som politisk rådgiver for forsvarsministeren. Ragnhild har hovedfag i Statsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Anne Flagstad - Leder HR

Anne Flagstad

Anne Flagstad (født 1965) er leder for HR i Telenor Norge. Hun startet sin karriere i Telenor i 2006 og har hatt ansvar for blant annet employer role, culture, engagement og change management. Anne kom til Telenor Norge i 2019 fra stillingen som HR-direktør i Telenor Danmark. Før dette var hun Senior Vice President i Telenor Group People.

Anne har doktorgrad innen strategi og organisasjon. Hun har mer enn 20 års erfaring innen organisasjonsutvikling og HR.

Ric Brown - Leder Mobile

ric brown

Mobil privatmarkedet har ansvar for markedsføring og salg til mobilkunder for merkevarene Telenor og Talkmore.

Divisjonen har også ansvar for kundeservice for Telenor. Mobil privatmarkedet har ca. 950 medarbeidere. Mobil privatmarkedet har ansvar for markedsføring og salg til mobilkunder for merkevarene Telenor og Talkmore.

Camilla Amundsen - Leder Fixed&TV

Camilla-Amundsen

Camilla Amundsen (født 1976) kommer fra stillingen som leder for Talkmore. Hun har ledet Talkmore i tre år og selskapet har oppnådd en betydelig vekst og utvikling i perioden. Før dette har hun flere års ledererfaring fra Lyse. Hun er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU.
 
Divisjon Fastnett og TV har ansvaret for salg, markedsføring, leveranser og drift av bredbånd, TV og telefoni til det norske privatmarkedet basert på fiber, coax eller kobber teknologi.

Ingeborg Øfsthus - Leder Technology

Ingeborg Øfsthus

Ingeborg Øfsthus (født 1968) er teknologidirektør (CTO) i Telenor Norge. Hun har bred internasjonal ledererfaring fra Telenors virksomheter i henholdsvis Tyskland, Thailand, Montenegro og Serbia. Hun var administrerende direktør i sistnevnte selskap frem til tiltrådte nåværende stilling i 2018.

Ingeborg har en mastergrad i elektronisk kommunikasjon fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Hun har spilt en nøkkelrolle i å etablere og lede Telenorkonsernets CTO Forum.

Richard Stigaard - Leder IT

richard stigaard

Richard Stigaard (født 1968) tiltrådte nåværende stilling som leder av Telenor Norges IT-divisjon i 2018. Han har jobbet i Telenor siden 1998 og har ledet Telenors globale IT transformasjonsprogrammer og tidligere vært CTO i Danmark.

Richard er utdannet Master of Science fra Universitet i Aalborg.

Asle Svanøe - Leder Security & Wholesale

asle-svanoe

Asle Svanøe (født 1976) er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU i Trondheim. Han begynte i Telenor i 2001 som produktspesialist på leide samband. Før han begynte i Telenor var Svanøe konsulent i Arthur D. Little.

Birgitte Engebretsen – leder Bedrift

Brigitte

Birgitte Engebretsen (f.1972) er leder for bedriftsmarkedet i Telenor Norge. Hun startet i Telenor Norge i januar 2019 som leder av Produkt & Marked, før dette kom hun fra Telenors datterselskap Telenor Inpli AS (tidligere Datametrix) hvor hun i over 3 år var leder for Salg & Business Area Norge. Birgitte har over 20 års erfaring fra ulike lederstillinger i IT, Software og Telecom bransjen samt erfaring som gründer av flere selskap. Hun er utdannet Bedriftsøkonom fra OHH (nå BI).