Ledelsen Telenor Norge

Petter-Børre Furberg - Administrerende direktør

Petter-Børre Petter-Børre Furberg (f. 1967) er administrerende direktør i Telenor Norge. Furberg har lang erfaring fra flere av Telenors virksomheter og forretningsområder. Siden han begynte i Telenor i 1998, har han hatt en rekke lederstillinger, inkludert overordnet leder for Pakistan, Bangladesh og Myanmar der han inngikk som en del av Telenors konsernledelse (EVP Head of Emerging Asia).

Han har ledet Telenors virksomhet i Myanmar og Bangladesh samt vært finansdirektør (CFO) og markedsdirektør (CMO) i dtac, Thailand. Furberg har også vært leder for Financial Service ved Telenor Groups hovedkontor på Fornebu. Furberg startet Telenor-karrieren i finansavdelingen i Telenor International i Norge. Før han kom til Telenor har Furberg hatt roller ved Stortinget og Finansdepartementet, samt DNB. Petter-Børre Furberg er utdannet siviløkonom.

Øystein Myrvold - Leder Strategy

oystein-myrvold

Kristin Muri Møller - Leder Finance & Sourcing

kristin-muri-moller

Kristin Muri Møller (1966), CFO Telenor Norge med hovedansvar for finansiell styring, kvalitetssikring, rapportering samt performance management og sourcing. Kristin begynte i Telenor Group i 1996 som Head of Accounting i Telenor Satellite Services, og har siden da sittet i flere finans-lederposisjoner i ulikeTelenor selskap, primært innen media og broadcast. Hun var CFO for Telenor Danmark fra desember 2014 frem til desember 2016 da hun tiltrådte som CFO for Telenor Norge. I tillegg sitter Kristin i styret til DIGI.COM BERHAD. Kristin er Bachelor of Commerce/Business studies fra BI Norwegian School of Management.

Ragnhild Mathisen - Leder Corporate Affairs

ragnhild-mathisen

Ragnhild Mathisen (født 1971), leder Corporate Affairs siden oktober 2018 med ansvar for kommunikasjon, myndighetskontakt og regulatorisk, samfunnsansvar og personvern. Mathisen har jobbet i Telenor siden 2012 i ulike stillinger, de siste to årene som leder i konsernets avdeling for myndighetskontakt og regulatorisk med ansvar for Norge og deretter Europa. Hun har mange års erfaring fra politiske stillinger, blant annet som statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet og som politisk rådgiver for forsvarsministeren. Ragnhild har hovedfag i Statsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Anne Flagstad - Leder HR

Anne Flagstad

Anne Flagstad (født 1965) er leder for HR i Telenor Norge. Hun startet sin karriere i Telenor i 2006 og har hatt ansvar for blant annet employer role, culture, engagement og change management. Anne kom til Telenor Norge i 2019 fra stillingen som HR-direktør i Telenor Danmark. Før dette var hun Senior Vice President i Telenor Group People.

Anne har doktorgrad innen strategi og organisasjon. Hun har mer enn 20 års erfaring innen organisasjonsutvikling og HR.

Ric Brown - Leder Mobile

ric brown

Mobil privatmarkedet har ansvar for markedsføring og salg til mobilkunder for merkevarene Telenor og Talkmore.

Divisjonen har også ansvar for kundeservice for Telenor. Mobil privatmarkedet har ca. 950 medarbeidere. Mobil privatmarkedet har ansvar for markedsføring og salg til mobilkunder for merkevarene Telenor og Talkmore.

Ove Fredheim - Leder Business

Ove-fredheim

Ove Fredheim (født 1962) har vært ansatt i Telenor siden 1992. Han har hatt en rekke lederstillinger innenfor produkt og marked i forskjellige Telenor selskaper, blant annet som administrerende direktør for Telenor Ungarn og Telenor Serbia og Montenegro. Før han kom til Telenor jobbet han innen IT med salg og konsulentvirksomhet.

Camilla Amundsen - Leder Fixed&TV

Camilla-Amundsen

Camilla Amundsen (født 1976) kommer fra stillingen som leder for Talkmore. Hun har ledet Talkmore i tre år og selskapet har oppnådd en betydelig vekst og utvikling i perioden. Før dette har hun flere års ledererfaring fra Lyse. Hun er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU.
 
Divisjon Fastnett og TV har ansvaret for salg, markedsføring, leveranser og drift av bredbånd, TV og telefoni til det norske privatmarkedet basert på fiber, coax eller kobber teknologi.

Ingeborg Øfsthus - Leder Technology

Ingeborg Øfsthus

Ingeborg Øfsthus (født 1968) er teknologidirektør (CTO) i Telenor Norge. Hun har bred internasjonal ledererfaring fra Telenors virksomheter i henholdsvis Tyskland, Thailand, Montenegro og Serbia. Hun var administrerende direktør i sistnevnte selskap frem til tiltrådte nåværende stilling i 2018.

Ingeborg har en mastergrad i elektronisk kommunikasjon fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). Hun har spilt en nøkkelrolle i å etablere og lede Telenorkonsernets CTO Forum.

Richard Stigaard - Leder IT

richard stigaard

Richard Stigaard (født 1968) tiltrådte nåværende stilling som leder av Telenor Norges IT-divisjon i 2018. Han har jobbet i Telenor siden 1998 og har ledet Telenors globale IT transformasjonsprogrammer og tidligere vært CTO i Danmark.

Richard er utdannet Master of Science fra Universitet i Aalborg.

Asle Svanøe - Leder Security & Wholesale

asle-svanoe

Asle Svanøe (født 1976) er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU i Trondheim. Han begynte i Telenor i 2001 som produktspesialist på leide samband. Før han begynte i Telenor var Svanøe konsulent i Arthur D. Little.