Telenor er på jakt etter Product Managers

Å være Product Manager i Telenor kan innebære alt fra å jobbe med en hel tjenesteportefølje, til å jobbe med ett produkt gjennom produktets livssyklus.
Telenor Product Managers

Telenor er i dag landets største leverandør av tele- og datatjenester. Produkt- og tjenestetilbudet i Telenor er i en rivende utvikling og dekker både privat- og bedriftskunder, så vel som Wholesale.

Å være Product Manager i Telenor kan innebære alt fra å jobbe med en hel tjenesteportefølje, til å jobbe med ett produkt gjennom produktets livssyklus.

En rolle i stadig utvikling

Vi beveger oss nå fra den tradisjonelle fossefallsmodellen til en mer agil samarbeidsform på all produktutvikling. Noen produktteam har kommet langt i å jobbe agilt mens andre miljøer er i startgropen på dette. Det våre produktsjefer har tilfelles er at de er sterke lagspillere og liker å sette seg inn i de tekniske detaljene. Samtidig er de komfortable med å kommunisere jevnlig med stakeholdere på markedssiden for å sikre at vi til enhver tid har konkurransedyktige produkter i markedet. Som Product Manager i Telenor vil du få ende til ende ansvar for produktledelse/-utvikling, markeds- og portefølje-strategi, verdikjede og kundeopplevelse. Du kan lese mer om tjenestene på www.telenor.no.

Hvorfor skal du bli Product Manager i Telenor?

  • Du får en sentral rolle og en unik mulighet til å bidra i utviklingen av våre viktigste produkter og tjenester, eller til å utvikle nye digitale tjenester innen blant annet IoT og Big Data
  • Du får jobbe agilt og tett i dyktige team med høye ambisjoner
  • Du får konkurransedyktig lønn og betingelser; gode pensjonsordninger, helseforsikringsordning, treningstilbud og ekstra feriedager (hele påsken og romjulen).
  • Du får gode utviklingsmuligheter gjennom blant annet interne kurs- og utdanningstilbud og massevis av faglige utfordringer. Du vil også få ta del i vårt 40 hours program to transform yourself.

Vi søker for tiden etter Product Managers til våre markedsutløp.

For privatmarkedet (Telenor Mobile) søker vi for øyeblikket


Om produktene i Mobile

Telenors tjenester i privatmarkedet favner bredt. Det gjelder både målgrupper og type tjenester. Alle skal kunne finne noe som passer eget kommunikasjonsbehov og lommebok. Kundene kan velge mellom en stor mengde produkter innenfor mobil, internett og telefoni i fastnettet under merkevarene Telenor og Talkmore. Tjenestene omfatter også ulike former for hjelp og kundeservice.

Til Bedriftsmarkedet (Telenor Business) søker vi for øyeblikket:


Om produktene i Telenor Business

Bredbånd, mobil, bedrifts WAN og telefoni tilbys til små og store bedrifter i privat og offentlig virksomhet. Ingen andre leverandører i det norske bedriftsmarkedet har et bredere spekter av produkter og tjenester enn Telenor. Kundene ønsker seg ofte én totalleverandør av tele- og datakommunikasjon – og det er Telenors ambisjon å imøtekomme dette behovet.