Summer Internship Program 2022

Skal du starte ditt siste år på bachelor eller har påbegynt en mastergrad og nysgjerrig på en karriere i Telenor? Da håper vi å høre fra deg!

Telenors sommerstudenter går utenfor kontorene på Fornebu


Vi søker nå etter studenter for vårt Summer internship program 2022. Dette er en unik mulighet for deg til å teste hvordan det er å jobbe i Norges største teknologiselskap. Satt sammen i kryssfunksjonelle team vil du få mulighet til å jobbe med reelle prosjekter som bidrar til løse morgendagens problemstillinger og som vil være med å forme Telenor som selskap fremover.

 Programmet varer i 9 uker (7 uker arbeid og 2 ferieuker) og du vil mot slutten av perioden få presentere prosjektet og dine funn for toppledelsen i Telenor Norge.  

Telenor er på utkikk etter deg som er student med utdanningsretning innen markedsføring, teknologiledelse, industriell økonomi, økonomi, strategi, programmering, dataingeniør, design, entreprenørskap eller liknende, og som ønsker å bli bedre kjent med morgendagens teknologi.

 For oss er det viktig å hele tiden jobbe med løsninger som vil styrke samfunnet. Som ansatt i Telenor vil du alltid være en del av et større nettverk som bidrar til å gjøre enkeltmenneskets hverdag bedre, smartere og enklere. En stilling i Telenor vil gi deg en unik mulighet til å sanke verdifull erfaring fra Norges største teknologiselskap.

Flere av våre ansatte begynte sin reise i Telenor gjennom Summer Internship Program. Ett eksempel på dette er Rebekka Bjerk som har delt sin inspirerende historie her.