Vil du bli med å digitalisere Norge?

Telenor Summer Internship

Som Summer Intern i Telenor blir du med i spennende, tverrfaglige prosjekter om fremtidens teknologi. Du får tett oppfølging av mentor, og får presentere resultatet for ledelsen i Telenor Norge.

Frist for ny søknadsrunde er 1. februar 2019

Telenors Summer Internship gir deg som snart er ferdig med studiet en unik mulighet til å sanke verdifull erfaring fra Norges største teknologiselskap. Dette kan også føre til jobb i et av Norges største teknologiselskaper!

Som summer intern vil du få bryne deg på morgendagens teknologi og problemstillinger i høyprofilerte prosjekter. Dette vil skje i tverrfaglige team med andre summer interns. Du vil få tett oppfølging av en mentor gjennom hele perioden. Det hele avsluttes med en presentasjon av resultatene for toppledelsen i Telenor Norge.

Temaene for prosjektene har vært ulike og spenner fra strategi til teknologi. Tidligere prosjektet har handlet om å utforme:

  • fremtidens digitale hjem med vekt på gode kundereiser og en bærekraftig
  • forretningsmodell fremtidens løsninger for mobil innendørsdekning i større bygg,
  • hvordan neste generasjon nødnett (politi, brann, ambulanse, forsvaret) kan implementeres i kommersielle 4G-nett

Telenors Summer Internship i 2019 varer fra 17. juni til 9. august med en ferieuke i uke 29.

Vi er ute etter deg på 4. kull som er nysgjerrig av natur med interesse for innovasjon og teknologi. Vi legger vekt på gode akademiske resultater, helheten av din søknad og CV, og din motivasjon for å jobbe hos oss!

Interessert?

Fristen for å søke Summer Internship 2019 i Telenor er 1. februar 2019.

Vi åpner opp for søknadsprosessen i begynnelsen av januar 2019.

Følg oss på: Linkedin