Bli med å utvikle og drifte IT-tjenester i verdensklasse

by the stairs

Telenor er den største leverandøren av teknologiske tjenester i Norge. Nå trenger vi flere medarbeidere i IT som skal være med å levere suverene kundeopplevelser til store deler av Norges befolkning.

Hos oss, i Telenor Norge, har vi en fleksibel arbeidshverdag ​som passer best mulig for deg og ditt liv, samtidig som vi bidrar til at Telenor fortsetter å lede an i digitaliseringen av Norge. Dette kaller vi SmidigDag.

mann med pc

– Ikke alle er nerder, men det er en del av dem blant oss også, og det er bra. Vi har alle mye kunnskap om fagfeltene våre. Samtidig er alle tilgjengelige for hverandre, og det er lett å få innspill og tilbakemeldinger fra andre, forklarer Isaac Liney.

 

35-åringen er en av hovedarkitektene i IT og jobber daglig med å designe og utforme IT-systemer og -infrastruktur.

 

Nå håper Liney på flere kollegaer til avdelingen, fra systemeksperter og arkitekter til utviklere innenfor forskjellige fagområder. Vi ønsker oss både nyutdannede talenter og deg med erfaring.

 

Med 340 medarbeidere i IT er Telenor, sammen med partnere, et av Norges ledende miljøer i sitt slag. Og listen over spennende utfordringer er lang.

Vil du også jobbe i IT i Telenor? Se ledige stillinger nederst i artikkelen.

Reell påvirkningskraft

I tillegg til store programmer og prosjekter som 5G og kobbersanering, jobbes det etter såkalt agil arbeidsmetodikk med kryssfunksjonelle team der vi sammen med forretningen og leverandører bidrar med tjenester til både konsument – og bedriftsmarkedet.

 

Vi leverer ikke bare de digitale løsningene i Telenor, men har ansvaret for å utvikle, bygge, drifte og forvalte tjenester.

 

– Det beste med jobben er muligheten for å påvirke retningen vi går i, og designe hvordan ting henger sammen. Når vi får besluttet et budsjett til en prioritert oppgave, så blir det lagt til rette for å bruke både tid og ressurser på å løse utfordringene, forteller Isaac.

 

En av oppgavene han vier mye tid til, er å ta vare på eksisterende systemer.

 

– Telenor er et stort selskap, alt er i endring og det er konstant noe som må håndteres. Det er lett å glemme ting som har kommet før, men det må vi også ta vare på. Å automatisere og få på plass nye systemer er på papiret ganske enkelt – det er ikke like lett å konvertere det gamle, forklarer Isaac.

Vil du også jobbe i IT i Telenor? Se ledige stillinger nederst i artikkelen.

 

Mulighet for utvikling

I jobben som hovedarkitekt handler mye om å tegne og skrive ut design for et system, å gjøre endringer og korrigeringer. Når det oppstår et problem, blir det gjerne tatt inn folk fra ulike fagfelt for å løse det.

 

– Det hender det tar litt tid å bestemme noe i Telenor, fordi alle er opptatt av å gjøre det på den mest korrekte måten. Det er veldig norsk. Alle har sin mening, og alle må tas hensyn til. Men når noe først er besluttet, går det gjerne fort, sier briten.

 

Da Isaac tok en mastergrad i nettverk og systemadministrasjon ved Universitetet i Oslo, gikk det rykte om at Telenor var et bra sted å jobbe. Da en venn i tillegg anbefalte Telenor som arbeidsgiver, var valget enkelt. Isaac begynte å jobbe i Telenor etter endt utdannelse i 2012, og har ikke angret et sekund.

 

– Her har jeg mulighet for å utvikle meg videre. De fleste jobber her lenge, og de som eventuelt finner seg andre jobber, kommer ofte tilbake igjen til Telenor, sier han.

Vil du også jobbe i IT i Telenor? Se ledige stillinger nederst i artikkelen.

 

Ikke redde for noe

Dame med kopp

– Mye vi gjør er stort, på tvers av mange miljøer og det er stor variasjon i arbeidsoppgavene, forklarer Solveig.

 

Selv tilhører hun Digital Care som har ansvaret for alle Telenors digital flater som Web, Apps og Integrasjoner, men for øyeblikket leder hun en arbeidsstrøm i 5G-programmet.

 

– Det er gøy å jobbe i et så sterkt fagmiljø med dyktige kollegaer.

I en normal arbeidssituasjon kan uformelle møter ved for eksempel kaffemaskinen føre til løsning på en utfordring teamet har jobbet med, enten på grunn av nye innspill eller fordi Solveig har møtt noen med kompetanse til å løse akkurat den utfordringen de står overfor.

 

– I IT er det flinke, selvgående kollegaer som er teknisk interesserte og oppdaterte. Ingen er redde for teknologiske framskritt, og mange er eksperter. Når vi setter i gang har vi stor gjennomføringskraft, forteller hun

Vil du også jobbe i IT i Telenor? Se ledige stillinger nederst i artikkelen.

 

Konstant i utvikling

Ledelsen i Telenor er opptatt av at de ansatte skal utvikle seg. Det er et viktig moment for Solveig, som liker å lære og bryne seg på nye utfordringer.

 

– Du blir oppmuntret til å følge den retningen du ønsker, og ta kurs og å få ulik erfaring. Det er et stort selskap med mye variasjon i det du kan jobbe med. Det er ny teknologi og innovasjon, og mange ulike miljø. Det er stor mulighet for å utvikle seg og få varierte oppgaver internt.

 

– Redselen for å stagnere og at alt bare blir rutine, slipper jeg i Telenor. Det er en av

fordelene med å være del av et stort miljø, forteller Solveig Munkeby.