Rådgivning/konsulent

Rekrutterer til et høyt antall nye stillinger innen nettverk og sikkerhet

For å møte behovet ønsker vi nå å rekruttere et betydelig antall dyktige medarbeidere til nye stillinger innen nettverk og sikkerhet. Disse vil bidra til å levere stabil og sikker IT-infrastruktur til kunder i årene som kommer.

Rekrutterer innen nettverk og sikkerhet

Når stadig flere produkter, tjenester og prosesser digitaliseres, økes også kravene til den digitale infrastrukturen. Det kreves ofte ulike nettverksløsninger for ulike oppgaver og bransjer, men felles for alle er nødvendigheten av et stabilt og sikkert nettverk for nåtiden, morgendagen og fremtiden. For å møte behovet ønsker vi nå å rekruttere et betydelig antall dyktige medarbeidere til nye stillinger innen nettverk og sikkerhet. Disse vil bidra til å levere stabil og sikker IT-infrastruktur til kunder i årene som kommer.

Telenor - Endre Dambo
Endre Dambo, Head of Integrator Services i Telenor Bedrift

Søker Norges fremste nettverk- og sikkerhetshoder

- Telenor eier og forvalter samfunns- og virksomhetskritisk infrastruktur som er signifikant for at det norske samfunnet fungerer. Samtidig bygger og drifter vi viktig IT-infrastruktur for ulike aktører i markedet. Derfor søker vi nå etter Norges fremste nettverk- og sikkerhetshoder til å ta vare på denne betydningsfulle digitale grunnmuren, sier Endre Dambo, Head of Integrator Services i Telenor Bedrift.

Satser tungt på IT og skal ha inn de beste

Telenor har til nå vært mest kjent for mobil- og fibernettet. Men er også en betydelig aktør når det kommer til leveranser av nettverksløsninger til ulike virksomheter i form av lokalnett, trådløse nett og WAN. En slik WAN-løsning levert av oss er bygget på landets mest omfattende infrastruktur – nemlig Telenors egne linjer. Og denne infrastrukturen blir tatt vare på av fagfolk med betydelig kompetanse og passet på av Telenors sikkerhetssenter hver dag, året rundt. Slik at du skal kunne nyte godt av en stabil og sikker aksess som gjør din bedrift tilgjengelig for dine kunder.

- Implementering, konfigurering og drift av nettverket er muligens en av bedriftens mest komplekse oppgaver. Ett nettverk kan bestå av flere ulike komponenter som lokalnett (LAN), Wide Area Network (WAN), trådløst nett (WiFi), skybaserte tjenester, ulike enheter og forskjellige sikkerhetsløsninger, som hver og en spiller en viktig rolle i bedriftens infrastruktur, sier Endre Dambo. Vi ønsker oss de beste av de beste, også unge nyutdannede talenter, til å sørge for at kundenes nettverk presterer på sitt ypperste, med færre feil, uten alvorlige sikkerhetshendelser og minimalt med nedetid.

Sammen med Cisco bygger vi det grunnlaget kundene trenger for å digitalisere, innovere og skape nye forretningsmuligheter. Som sertifisert gullpartner har vi bevist vår brede kompetanse på tvers av alle Ciscos teknologier, og har den nødvendige kompetansen for å forstå ulike digitale utfordringer.
- Så har du erfaring med Ciscos nettverk- og sikkerhetsportefølje er du av ekstra interesse for oss, sier Dambo.

De skjulte heltene

I dag tar vi det ofte for gitt at vi problemfritt kan kommunisere med hverandre når som helst og fra hvor som helst. Vi ønsker å ha tilgang til alle jobbens applikasjoner, uavhengig av tid, sted og enheter. Gjerne fra et hjemmekontor fra der vi måtte befinne oss for øyeblikket. For at dette skal være mulig er vi avhengig av et pålitelig, forutsigbart og sikkert nettverk. Det forutsetter at «noen» sørger for at alt fungerer som det skal. De skjulte heltene som tar vare på nettverket, nemlig nettverks- og sikkerhetskonsulentene. De som utrettelig bidrar til at tilgjengelighet, sikkerhet, konnektivitet og kapasitet er ivaretatt.

Telenor - Endre Dambo

- Å ivareta og forbedre bedriftens nettverk er en evigvarende oppgave. Det handler om omhyggelig utvelgelse av alle komponenter, hardware og software, som skal fungere som byggeklosser i nettverksinfrastrukturen og sørge for en ende-til-ende konnektivitet. Det er dette som må til for å opprettholde en god digital grunnmur, sier Endre Dambo.

- Vi tilbyr både nettverk som en tjeneste og som en kundeeid løsning som åpner for skreddersøm og tilpasninger. For mange virksomheter er det naturlig å ha en kombinasjon av de to, altså en hybrid løsning. Og for de aller fleste vil fremtiden bety hybride nettverksløsninger. Uansett behov, skal vi sørge for at alle kunder får en trygg og stabil nettverksinfrastruktur tilpasset eget behov, sier Dambo og legger til:

- De vi nå rekrutterer bør ha en solid kompetanse, både på nettverk og sikkerhet, men de må også evne å sette seg inn i hvilke verdier Telenor og våre kunder besitter og som vi skal sikre og forvalte. Samt ha et ønske om å hjelpe våre kunder med den digitale transformasjonen. I tillegg må man ha en forståelse for at Telekom- og nettverksbransjen står i et stort skifte mot software-definerte løsninger både innen kundeplasserte løsninger (lokalnettverk/WIFI/5G) og tjenestebaserte nettverk (SD-WAN/5G), sier Endre Dambo.

Ikke gå glipp av denne gylne muligheten til å være med på å utvikle fremtidens teknologi!
Bli med på denne reisen og søk i dag, oppfordrer Dambo!

Ta en titt på disse spennende stillingene vi nå skal fylle:

Customer Network Architect

Senior Security Engineer

Security Engineer

Network Access Engineer

Network Access Engineer

Senior Network Access Engineer

Continual Service Improvement Manager

Process Automation Manager

Network Access Architect

Produktsjef Cyber Security tjenester

Solution Architect

Jobb i Telenor

En jobb i landets største leverandør av tele- og datatjenester byr på mange spennende utfordringer!

Vi skal bidra til at norsk næringsliv og offentlig sektor lykkes med sine digitaliseringsreiser. Kundene våre forventer stadig mer av oss og teknologien utvikler seg raskere enn noen gang.

Vi skal levere robust infrastruktur i verdensklasse, og vi skal tilby smarte og gode løsninger for kundene våre  gjennom  sikker og enkel tilgang til den digitale verden.

Derfor trenger vi de beste menneskene på laget. Fremover skal vi styrke Telenor med nye medarbeidere, innenfor områder vi ser er viktige for fremtiden.

Det er mye vi skal få til sammen for å skape fremtidens Telenor – vil du være med på reisen?