Lynrask surfing, skrolling og spilling – til en billigere penge

Trenger du ny mobil denne sommeren – uten å betale for mye? Da kan Samsung Galaxy A32 5G være midt i blinken.

Samsung Galaxy A32 5G

Porteføljen av Samsung-telefoner byr på en rekke bunnsolide modeller for ulike behov – ikke rart det er blitt et av Norges mest populære mobilmerker.

En ny favoritt i utvalget er utvilsomt Samsung Galaxy A32 5G. Modellen ble sluppet i januar i år, og kommer skreddersydd for lynrask surfing på det nye 5G-nettet … uten at det koster deg for mye.

Det gir en mobil som passer for mange: Myntet på den prisbevisste, men samtidig stappfull av ny teknologi.

For deg som liker å ta bilder

Galaxy A32 5G har fire forskjellige kameralinser, og hele 48 megapiksler. Gode bilder er gode minner, så her har du verktøyet for den som knipser fort – og ofte.

De fire linsene sørger nemlig for printervennlig fotokvalitet over hele linja. Her kan du utvide visningsvinkelen med ultravidvinkelkameraet, justere fokus med dybdekameraet og komme tett på med makrolinsa.

Skjermen på 6,5 tommer gjør det lett å se hvilke av bildene du vil beholde. Eller så kan du jo enkelt utvide med micro-SD-kort på opptil 1 TB, så du slipper å slette noe som helst?

Samsung Galaxy A32 5G har flotte kameraer

Opptatt av batteritid

Galaxy A32 5G spankulerer selvsikkert ned den gylne middelvei. Det vil si at det er en såkalt midtsjikte-mobil for den som ikke nødvendigvis bytter mobil så ofte, men likevel vil ha noe som varer.

Det gjør Samsung A32 5G på flere måter. Med et batteri på 5000mAh holder den hele dagen på én lading – for den tallbevisste betyr det hele 16 timer med kontinuerlig surfing. 

Og med den medfølgende hurtigladeren får du batteriet fra null til hundre på litt over to timer.

Surfing, skrolling – og en kjapp runde med Fortnite

Krevende apper som spill kan fort sluke batteriet. Det skal du slippe med Galaxy A32 5G.

Modellen leveres nemlig med en spillmodus i form av Game Booster-funksjonen, som optimaliserer telefonen for spilling ved å regulere temperatur, minne og batteri. 

I kombinasjon med det kraftige batteriet gir det en telefon som du både kan surfe og skrolle med, uten å måtte lade opp før du tar deg en runde med Fortnite.