TV på kontoret

Trenger du TV på kontoret? Pakkene er for intern visning for bedrifter og institusjoner som ønsker at ansatte, gjester og klienter skal ha tilgang på TV.

Spesialtilpasset grunnpakke for bedriftsmarkedet består av de mest populære norske og internasjonale TV-kanalene. Gjelder der TV brukes som underholdning eller i arbeid, for eksempel på kontor og sykehus. Ved offentlig visning må særskilt avtale tegnes.

Grunnpakken intern tv

Tilleggspakker

Forutsetter abonnement på grunnpakken. Minstrepris for pakkene er for tre personer.

Tilleggspakker intern tv

Enkeltkanaler

Vi tilbyr også en rekke enkeltkanaler som kan velges etter ønske. Det er en forutsetning å ha abonnement på grunnpakken for å kunne velge enkeltkanaler. Kontakt oss, så forteller vi deg hvilke kanaler vi kan tilby.

Enkeltkanaler - intern tv

Signalleveranse til grensesnitt
Inntil 100 brukere/uttak: 833,33 per mnd. eks. mva.
Over 100 brukere/uttak: 1.250,- per mnd. eks. mva.
Ved service på internt nett: 200,74 per mnd. eks. mva.


Generelle priser
T-We boks II uten opptak: 135,20 per mnd. eks. mva.
T-We Boks II med opptak: 159,20 per mnd. eks. mva.

Programtilbudet er oppdatert per januar 2024. Prisene er eks. mva. og forutsetter abonnement på Grunnpakken og/eller Service/Signalleveranse, samt at abonnement er tilknyttet Telenors nett. Vi tar forbehold om skrivefeil og nødvendige tekniske og faktiske endringer i kabel-tv-tilbudet. 

* Det betales programavgift for 25 % av antall mulige seere inntil 100 seere. Det betales service 200,74 per uttak per måned.