Secure DNS begrenser trafikk til tvilsomme nettsteder før forbindelsen etableres. Den bruker maskinlæring for å automatisk identifisere angriperinfrastruktur som er satt opp for nåværende og kommende trusler. Den oppfatter og forstår forhold mellom skadelig programvare, domener, IPer og nettverk over hele internett. DNS er den første byggesteinen i forsvarsverket mot et stadig mer omfattende trusselbilde.

Hvorfor velge Secure DNS?

Secure DNS blokkerer trafikk til tvilsomme nettsteder og hindrer forsøk på oppkobling mot skadelige nettsteder og domener. Tjenesten er derfor et effektivt virkemiddel mot «phishing»- kampanjer. Tjenesten opererer på DNS-laget og oppslag blokkeres før forbindelsen blir opprettet. 

Global datafangst og maskinlæring identifiserer mistenkelige domener. Klassifiseringen baseres på flere titalls parametere, for eksempel informasjon om skadevare, nettverk og IP-adresser, nettstedets levetid, historikk, trafikkmønster, ‘reputation score’, med mer. 

Secure DNS har mulighet for URL-filtrering basert på ferdigdefinerte kategorier og godkjennelseslister. Du blir tryggere, og i tillegg reduseres belastningen på andre eksisterende sikkerhetsløsninger. Secure DNS sikrer trafikk til og fra Internett og reduserer forekomsten av skadevare. Gjør det trygt og enkelt med Secure DNS. tn-

Holde deg oppdatert på IT-sikkerhet

Abonnér på vårt nyhetsbrev og motta nyttig informasjon i innboksen én gang i måneden

Fordeler med Sikker DNS

  • Beskytter klient uavhengig av port og protokoll
  • Blokkerer trafikk mot nettsteder med skadevare
  • Blokkerer trafikk mot command and control-domener
  • Sikrer klienter uavhengig av lokasjon
  • Inspeksjon av mistenkelig trafikk
  • Mulighet for URL-filtrering, svarte og hvitelisting