Bli med til Barcelona og la deg inspirere med faglig påfyll

Vi gjentar suksessen gjennom flere år og inviterer til 5 dagers faglig inspirasjonstur til Cisco Live i Barcelona mandag 27. og fredag 31. Januar 2020.

Cisco Live Barcelona med Telenor

På Cisco Live vil du oppleve en uke med foredrag, treninger, møter med eksperter og bransjekolleger. Vi i Telenor deltar med flere konsulenter, arkitekter og salgsressurser.Bruk denne anledningen til å få solid faglig påfyll, grundige diskusjoner og sparring med oss og Cisco.

Les mer om Cisco Live 2020 her: https://www.ciscolive.com/emea.html

Du melder deg på konferansen og bestiller flybilletter selv. Vi anbefaler å reise ned søndag 26. januar slik at du er der når konferansen starter mandag morgen 27. januar. Påmeldingen til selve konferansen åpnet 26. august.

Det er et omfattende program. Vi vil gjerne gå gjennom arrangementet og programmet med deg og være diskusjonspartner for hvilke sesjoner du melder deg på. Du vil motta informasjon om Telenors program i begynnelsen av desember.

Vi vil legge til rette for en hyggelig uke både dag og kveld, og håper du har anledning og lyst til å være med oss disse dagene i slutten av januar 2020.

Pris

Pris for turen: kr. 15.900,-Dette dekker hotell 5 netter på Hotel Barcelo Raval, 5 middager og noe transport.Fly tur/retur og påmeldingen til Cisco Live bestilles og betales av hver enkelt. Vi anbefaler å reise ned søndag 26. januar med retur fredag 31. januar. Det er begrenset antall plasser.

Påmelding

Påmelding innen tirsdag 1. november: Registreringsskjema

Ved spørsmål, ta kontakt med Leif Wedøe, på e-post leif.wedoe@telenor.com