Telenor - god som ny

Det er trygt å kjøpe brukt mobil hos Telenor

Med God Som Ny kan du være trygg på at du får en mobil som fungerer som den skal. Det er kun de mobilene som består en omfattende kvalitetssjekk som blir godkjent for videre salg. Dersom for eksempel skjermen er skadet, bytter vi den ut med en ny skjerm hos et autorisert verksted.

Brukt mobil

To års garanti

Du kan være trygg på at du får en mobil som fungerer som den skal, når du bestiller hos Telenor. Du får alltid to års garanti på din God Som Ny-mobil.

Usikker på mobilens tilstand?

Alle mobilene vi får i retur gjennomgår en grundig kvalitetssjekk og graderes fra A til F, etter mobilens tilstand. Kun de beste mobilene godkjennes og du får kun A-, B- eller C-graderte mobiler hos oss. Les mer nedenfor.

A

A-graderte mobiler

A-graderte mobiler består av både litt brukte og ubrukte mobiler – i noen tilfeller er det kun forseglingen på esken som er brutt. De litt brukte mobilene er i så god stand at de oppleves som helt nye mobiler. De brukte mobilene er pent brukt med ingen, eller svært få, slitasjemerker. En A-gradert mobil er utstyrt med en ny skjerm og har en garantert batterikapasitet på over 90%. Kort sagt, like god som ny, men med lavere pris.

B

B-graderte mobiler

B-graderte mobiler er meget pent brukte mobiler med normal slitasje. Normal slitasje betyr at mobilen kan ha små riper eller merker på skjerm og bakside, som kun er synlige svært tett på. Normal slitasje har ingen påvirkning på mobilens funksjonalitet, og alle funksjoner er grundig testet og du kan være trygg på at den fungerer helt optimalt. B-graderte mobiler har en lavere pris enn A-graderte mobiler og her er det derfor penger å spare for deg som kunde

C

C-graderte mobiler

C-graderte mobiler er ofte litt mer brukt og har derfor flere slitasjemerker enn B-graderte mobiler. Disse slitasjemerkene kan være små riper og hakk, men de er kun kosmetiske og har ingen betydning for mobilens funksjonalitet. De C-graderte mobilene er teknisk i samme tilstand som B-graderte mobiler, og alle funksjoner fungerer helt optimalt. C-graderte mobiler har ytterligere lavere pris og her er det derfor mye penger å spare for deg som kunde.

?

Hva skjer med D-, E- og F-graderte mobiler?

De mobilene som ikke består kvalitetssjekken vår anses som dårlige i stand og kan derfor ikke selges videre, men det betyr ikke at deler av mobilen ikke kan gjenbrukes. Vi gjenbruker derfor de delene som fortsatt fungerer optimalt og de resterende delene blir resirkulert på en trygg og sikker måte.

Dette er kvalitetssjekken

Er det noen synlige skader på skjermen, og virker kameraet som det skal? Velger du en God Som Ny-mobil skal du føle deg trygg og vite hva du får. Derfor tester vi hver enkelt mobil nøye, og kun de mobilene som består en omfattende kvalitetssjekk godkjennes.

Sjekkliste godkjente mobiler

Av-og-på-knapp

Batteri (minimum 85% av opprinnelig kapasitet)

Mobilens knapper og berøringsskjerm

Kamera (front og bak)

Ansiktsgjenkjenning (Face ID)

Fingeravtrykksleser

Lading

SD-kortspor

AUX-port

Nettverk- og WiFi-tilkobling

Høyttalere og mikrofon

Gyrosensor

Kvalitetssjekken sikrer at du får en mobil som er testet og reparert så alt virker som det skal, men merk at lettere slitasje og små merker på mobilen kan forekomme avhengig av mobilens gradering.

I tillegg til sjekklisten er alt innhold på mobilen slettet, mobilen er ikke sperret til en mobilleverandør og ved skade på skjerm er denne byttet til en ny original skjerm.