Telenor ønsker å være en pådriver, plattform og partner for innovasjon i privat og offentlig sektor. Vår utviklerportal gjør det enklere å få tilgang til våre verdikjeder og funksjonalitet via API-er. Telenor har over 20 API-er som gjør det enklere å skape digitale tjenester ved bruk av funksjonalitet som vi allerede har utviklet.

Kontakt oss

Administrasjons API-er i bruk

Eksempel på identitets API-er

Hva er et API?

API er en forkortelse for Application Programming Interface og beskriver grensesnittet mellom en virksomhets applikasjon og Telenor sine nett. Ved hjelp utviklerportalen kan virksomhetene nå integrere Telenors funksjonalitet direkte inn i sine egne systemer.

Hvordan integrere mot Telenors API-er?

På vår utviklerportal får du oversikt over alle Telenors API-er. Her finner du også beskrivelse av hvordan du kan lage en skreddersømintegrasjon til ditt system.

Hvis din virksomhet ikke har utviklingsressurser eller ikke ønsker å lage en skreddersømintegrasjon selv, vil Telenor, i samarbeid med partnere, kunne tilby ferdige «plug and play»-løsninger mot de mest relevante systemene.  Denne siden vil bli oppdatert med de nye løsningene så snart de er ferdige.

Lurer du på når vi kommer med en ferdig løsning til ditt system? - Kontakt oss her