Sikkerhet

SafeZone gir Crowe Partner Revisjon tryggheten de trenger

Med et trusselbilde i konstant endring og ansatte som stadig er på farten ønsket Crowe Partner Revisjon bedre beskyttelse mot digitale angrep på sine mobiltelefoner. Da ble det et enkelt valg å ta i bruk SafeZone fra Telenor.

SafeZone ble løsningen for Crowe Partner

Crowe Partner Revisjon er et av Norges ledende selskap innen revisjon, regnskap og rådgivning, og har i Crowe Global et av verdens største revisjonsnettverk i ryggen. De legger sin stolthet i lokal kompetanse kombinert med global rekkevidde og har rundt 60 ansatte ved kontorer i Stavanger og Oslo.

Hver eneste dag behandler de store mengder personopplysninger. Sikker behandling av sensitiv informasjon er derfor topp prioritet for bedriften. For å kunne konsentrere seg om det de skal være best på, og ikke minst beholde nattesøvnen, har de aktivert SafeZone.  

- For oss er naturlig nok mobilbruk blitt en integrert del av arbeidshverdagen, vi er mye på farten, og derfor har vi investert i et ekstra lag med sikkerhet, forteller Christian Hadler, partner og statsautorisert revisor i Crowe.

Hør Christian Hadler, partner og statsautorisert revisor i Crowe, fortelle hvorfor SafeZone ble viktig.

Sikkerhet alltid i fokus

Ettersom trusselbildet på nett er i konstant endring, og vanskelig å forstå for de aller fleste av oss, er det viktig at vi sammen med gode samarbeidspartnere beholder kontrollen. Det skal så lite til for at skaden skjer, enten at et passord kommer på avveie eller at en ansatt trykker på en lenke i en epost som virker troverdig. Og når uhellet først er ute, kan det ta lang tid før det oppdages. Mye skade kan skje før man en gang blir klar over det.

SafeZone er en intelligent tjeneste i verdensklasse som enkelt sikrer bedriften og stopper trusselaktørene før de noen gang når virksomhetens nettverk eller endepunkter. Løsningen beskytter blant annet mot phishing, malware og ransomware og stopper nær 98% av uønskede hendelser. Den forhindrer også at maskinen kan tas i bruk til å utvinne kryptovaluta og gjør den mindre attraktiv i et botnet.

Hos Crowe står sikkerhet alltid i fokus, og det å være trygg på nett skal være like naturlig som at man låser døra hjemme eller bruker adgangskort for å komme inn på kontoret. Deres ansatte har gode rutiner og unngår usikrede gjestenettverk når de er ute og reiser.

Den trygge løsningen for dem er å bruke telefonen for å koble PCene sine til nettet, og med dekningen og hastigheten til Telenor er det nærmest som å jobbe på kontoret.

Ansatte Crowe
Ansatte på farten: Crowe Partner Revisjon har et stort behov for å sikre ansatte på farten.

- Vi har flere lag med sikkerhet i bedriften og føler oss i dag godt sikret og trygge, men enda viktigere er å være godt forberedt på det som kommer i morgen. Det er ekstremt viktig å holde fokuset på sikkerhet oppe og ikke senke skuldrene. Det er baksiden av medaljen med alle de digitale mulighetene vi har i dag, forteller Christian Hadler.

SafeZone er derfor en viktig brikke i bedriftens førstelinjeforsvar. Tjenesten stopper gjennomsnittlig over 250.000 angrep av forskjellig art hver måned for over 40.000 brukere.

- Vi får godt utbytte for generelt lave kostnader. Våre ansatte, som er gode på sikkerhet i utgangspunktet, får et ekstra lag med trygghet i hverdagen, avslutter han.