Mobil

Hva skjer om mobilen går i stykker

Hele 1 av 4 opplever at mobilen deres blir ødelagt, tapt eller skadet i løpet av de første seks månedene. Med tanke på hva en ny mobil kan koste, blir det fort dyrt for arbeidsgiver.

Forsikring

Mobilen er et uvurderlig verktøy å ha for hånden gjennom arbeidsdagen. Ekstra smertefullt er det derfor når grepet glipper, og mobilen går i bakken med et ubønnhørlig knas. Med Telenor skjermforsikring er du dekket

Cirka 80 prosent av mobilskader er skjermskader. Har du en aktiv arbeidshverdag, er det fort gjort at det også går ut over mobilen.

Vi tilbyr to forsikringer for mobiltelefon; skjermforsikring og plussforsikring. Med plussforsikring sørger vi for at du får en ny mobil i hånda så raskt som mulig ved et tap, også i utlandet.

Skjermforsikring

Å reparere en knust skjerm på en moderne smartmobil er ofte en kostbar affære, og forsikringen tar unna denne kostnaden.

Egenandelen på første skade er på 600 kroner, og skademeldingen fylles ut på sekunder via nettet.

Deretter sender du mobilen til forsikringsselskapet, og får den reparert innen fem dager.

Om du har en jobb som krever at du ikke kan gå et minutt uten mobil, bør du vurdere plussforsikring. I tillegg til å dekke tapt og skadet mobil, får du også en sømløs overgang til en tilsvarende mobil – ofte så raskt som dagen etter.

  • Kjøper du ny mobil med SWAP Bedrift er skjermforsikring inkludert

Plussforsikring

Utover knust skjerm, dekker Plussforsikring også alt fra vannskade til stjålet mobil – uansett hvor du er i verden. Når hele 1 av 4 opplever å miste eller skade mobilen sin i løpet av den første tiden sier det seg selv at en forsikring kan være kjekt å ha.

Er du i Norge, får du stort sett en tilsvarende mobil tilsendt dagen etter. Og om du er på reise i Europa, tar det sjelden mer enn 48 timer før du har en tilsvarende mobil i hånden. Forsikringen bestilles samtidig som du kjøper en ny mobil og koster 99 kroner per måned – men de to første månedene er inkludert ved kjøpet.

  • Kjøper du mobil med SWAP Bedrift koster plussforsikring bare 79,-/mnd. De to første mnd er inkludert i prisen.

Kjøp ny mobil med SWAP Bedrift
Hva er SWAP Bedrift?
  • SWAP Bedrift lar deg kjøpe ny mobil og betale den over 24 måneder.

  • Allerede etter ett år kan du bytte inn mobilen til de nyeste og beste modellene.

  • Skjermforsikring er inkludert. Du har rabatt på plussforsikring.

  • For å kjøpe mobil med SWAP må du ha eller tegne et Telenor-abonnement.

  • Avtale/faktura er tilpasset reglene for regnskapsføring.

Husk å ta backup!

Når du sender inn mobilen din for reparasjon av skjermen, bør du samtidig være sikker på at du har tatt backup av innholdet:

Ofte får du samme mobil som du sendte inn i retur. Men det hender, og da spesielt om du har en iPhone, at du får en tilsvarende mobil tilbake. Da bør ha gjort en back up, så du ikke mister noe av det du har lagret på mobilen.

Har du bedriftsabonnementene Frihet eller Flyt fra Telenor er Min Sky inkludert. Der kan du trygt lagre alle mobilbildene dine slik at du ikke mister dem om du bytter mobil eller mister den.

Les mer om SWAP Bedrift

Last ned Min Sky

apple_nyandroid_ny