HomePod mini. En liten kjempe

HomePod mini

Nå i Norge! HomePod mini, som kommer i fem fengende farger, gir overraskende stor lyd for en høyttaler av denne størrelsen. Tell ned til julaften: Kjøp HomePod mini i gave til deg selv eller noen du er glad i!

HomePod mini har imponerende lyd, bruker intelligens fra Siri, og leverer en praktisk og brukervennlig smarthjem-opplevelse. HomePod mini er bare 8,4 cm høy, men er fullstappet med nyskapende teknologi og avansert programvare, som sammen med digital lyd skaper en 360-graders lydopplevelse.

HomePod mini fås i hvit, blå, oransje, gul og stellargrå og har fargematchede detaljer i hele designet. Dette inkluderer nettingstoffet, berøringsflaten, volumsymbolene og den flettede strømkabelen.

Homepod
HomePod mini fungerer sømløst med alle Apple-enhetene dine for å løfte lyden til et helt nytt nivå.

Fullpakket av nyvinninger 

HomePod mini leverer overraskende stor lyd for en høyttaler av denne størrelsen. Bare 8,4 cm høy tar den opp liten plass, men fyller hele rommet med en rik 360-graders lyd som fenger fra alle vinkler. Legg til mer enn én HomePod mini for virkelig ekspansiv lyd.

Digital grensesprengende lyd skaper det samme rike, detaljerte lydbildet som en mye større høyttaler – og HomePod mini kjører opp volumet uten å gå glipp av talekommandoene dine.

HomePod mini er de­signet for å passe inn overalt i hjemmet. Og med flere HomePod mini plassert rundt i boligen kan du ha et sammenkoblet lydsystem for hele hjemmet. Be Siri om å spille én sang overalt eller, like enkelt, be om ulike sanger i hvert rom.

Homepod
HomePod mini er bare 8,4 cm høy, gir en svært god musikkopplevelse, har intelligens fra Siri og passer perfekt i smarte hjem.

HomePod mini fungerer sømløst med alle Apple-enhetene dine, og du kan f.eks. svare på innkommende anrop fra iPhone, slappe av med favorittseriene dine fra Apple TV og høre på musikk på Macen. Du kan også lage et stereopar – to HomePod mini-høyttalere som er sammenkoblet i samme rom, der de fungerer som høyre og venstre kanal for et lydbilde som omslutter deg helt.

Intelligent assistent

Siri er din intelligente alt-mulig-assistent som plasserer HomePod mini i sentrum av familiens aktiviteter. Og med flere HomePod mini-høyttalere rundt om i boligen er det lett å be Siri om hjelp uansett hvor du er. HomePod mini og Siri kan gjøre enda mer ved å sømløst sammenkobles til iPhonen din, og Apple Music Voice gir deg tilgang til hver eneste sang i katalogen – alt bare ved å bruke stemmen din.