Nå får du Svindelvarsel på iPhone

Med Se Hvem-appen kan du enkelt unngå potensiell svindel og telefonsalg.

Svindelvarsel er nå tilgjengelig også på iPhone

Svindelvarsel er en funksjon i Se Hvem-appen som gir deg beskjed om et ukjent anrop er potensiell svindel eller telefonsalg. 

Nå får du som iPhone-bruker automatisk varsel på telefonen din mens det ringer, slik at du enkelt har kontroll på alle innkommende anrop.

Slik gjør du det:

For å sette opp automatisk svindelvarsel som iPhone-bruker, må du gjøre følgende:

  1. Gå inn i appen for å aktivere svindelvarsel, og følg stegene som blir presentert.

  2. Det er en fane i appen som indikerer om varselet er skrudd på eller ikke. Grønt betyr at det er skrudd på, rødt at det er skrudd av.

  3. La appen gå i bakgrunnen på telefonen din, ikke tving den til å avslutte. Dette er viktig for at listene som svindelvarselet bruker kan oppdateres og holde deg trygg fremover.

Slik aktiverer du svindelvarsel i Se Hvem-appen på iPhone

Hold deg oppdatert på svindelmetoder

I Se Hvem-appen kan du gå inn for å sjekke oppdaterte svindeltrender. Ved alvorlige svindelangrep vil Telenor sende pushvarsel. 

Telenor stopper allerede millioner av svindelanrop hvert år, men svindlerne finner stadig nye metoder. 

I varslingssenteret i Se Hvem-appen ser du en varseltrekant om det er noe du bør være spesielt oppmerksom på. Det kan for eksempel være et varsel om de mest brukte landskodene telefonsvindlerne ringer fra. Du får også informasjon om hvordan du skal forholde deg til ulike svindeltyper.

Se Hvem er inkludert for alle med privat mobilabonnement i Telenor. Har du ikke abonnement hos Telenor kan du abonnere på Se Hvem-appen her.

Slik gjør du for å se hvem som ringer:

Slik aktiverer du Nummeroppslag: