Pressemeldinger

Vant europeisk sponsorpris

Telenors Gull-SIM-kampanje med Aksel Lund Svindal slo knock out på alle konkurrentene da Europas fremste sponsorer onsdag var samlet i London.
Per Anders Vold (t.v.) og Petter Svendsen mottok prisen på Telenors vegne.

(Fornebu, 8. februar 2018) Telenors Gull-SIM-kampanje med Aksel Lund Svindal slo knock out på alle konkurrentene da Europas fremste sponsorer onsdag var samlet i London.

I alt 35 land deltok da den europeiske sponsorforeningen ESA hadde sin årlige prisutdeling.
Telenor gikk til topps i kategorien «overall winner», der i alt 16 kriterierer var lagt til grunn. Juryen vurderte at Telenor var den av alle finalistene som har fått mest ut av sponsoratet totalt sett.

Konkurrerte mot europeiske tungvektere
Telenor deltok for første gang, og var nominert i kategoriene «best sport sponsorship» og «best sponsorship innovation». Telenor var nominert sammen med store eventer og selskaper som Wimbledon-turneringen i tennis, British Open i golf, Premier League i fotball, Mastercard, Vodaphone. I denne kategorien nådde ikke Telenor helt til topps, men fikk betegnelsen «highly recommended for sport sponsorship».

– Utrolig morsomt å få denne anerkjennelsen i konkurranse med de fremste selskapene i Europa, sier sponsorsjef Petter Svendsen i Telenor. Han forteller om stor interesse for Telenors Gull-SIM-kampanje.

– Svært mange henvendte seg til oss for å høre hva vi har gjort, og hvordan vi har lykkes med kampanjen, sier Petter Svendsen. Han understreker at det er en hel organisasjon i Telenor som står bak kampanjen, og at han var den heldige som fikk sole seg i glansen på det som gjerne kalles sponsorenes Cannes-aften.

Langvarig forhold til alpinistene
Bjørn Ivar moen, leder for mobildivisjonen i Telenor er svært fornøyd med at Gull-SIM-kampanjen og Aksel-fondet vekker internasjonal oppsikt.
– Vi har hatt et langvarig sponsorsamarbeid med alpinistene, og kampanjen og Akselfondet er et resultat av at Aksel og Telenor har sammenfallende verdier. Alpint har spilt en viktig og positiv rolle i Aksels liv. Han ønsket derfor å bruke denne anledningen til å gi noe tilbake, og Akselfondet er et initiativ vi er stolte å være en del av, sier Moen.

Aksel Lund Svidal var til stede da hans første VM-gullmedalje ble smeltet. Gullet ble lagt i Telenors SIM-kort, og utgjør fundamentet i Aksel-fondet.

Les mer om kampanjen her:
http://www.mynewsdesk.com/no/telenor/pressreleases/aksel-lund-svindal-smelter-gullmedalje-1343745

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, kommunikasjonssjef i Telenor Norge

Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900

Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse