Pressemeldinger

Telenors kunder får trygg surf verden over

Telenor introduserer nye datapakker for å sikre trygg surf med mobilen i utlandet. Telenor er først i markedet med å inkludere hele verden i sine datapakker.

(Fornebu, 2. juni 2014) Telenor introduserer nye datapakker for å sikre trygg surf med mobilen i utlandet. Telenor er først i markedet med å inkludere hele verden i sine datapakker.

- Telenor er den eneste mobiltilbyderen med surfepakker som omfatter hele verden. Det er særlig utenfor Europa mange frykter å pådra seg fakturasjokk når de surfer med mobilen. Kundene våre skal ha trygghet uansett hvor de befinner seg i verden. Med dette bryter vi en barriere i bruk av mobilen i utlandet, sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobildivisjonen i Telenor Norge. 

Fra kr. 112,50 til kr. 5
Utenfor EU tilbyr Telenor pakken «Feriesurf utenfor EU». Med denne pakken kan kundene surfe dobbelt så mye i USA, Thailand, Tyrkia, Brasil, Russland og Sveits til samme pris. Makspris er kroner 49 pr. døgn, og pakken inkluderer 40 MB. I pakken inngår også trygg surfing i resten av verden. Makspris er her 49 kroner pr. døgn, og 10 MB er inkludert.

– I praksis betyr det at prisen for én megabyte surfing går ned fra 112,50 kroner til fem kroner i alle land utenfor Europa, sier Moen.

Dobling i Europa
Videre har Telenor nå doblet innholdet i pakken «Feriesurf EU», slik at kundene nå kan surfe dobbelt så mye i EU til samme pris, sammenlignet med i fjor. Makspris er kroner 29 pr. døgn for 40 MB.

Samme gjelder for «Ukespakke EU», der du nå kan surfe dobbelt så mye til samme pris, nemlig kroner 199 for 300 MB.

- Etter at vi i fjor introduserte surfepakker med makspris, ser vi at redselen for å bruke mobilen i utlandet har avtatt. Hittil i år har 46 prosent flere Telenor-kunder surfet i utlandet med dataroamingen på, sammenlignet med samme periode i fjor. Dette henger sammen med at det er blitt langt enklere å ha kontroll på utgiftene nå enn før, sier Bjørn Ivar Moen.

Nye datapakker for forretningskunder
Telenor forbedrer nå også tilbudet for de som har mobiltelefon betalt av arbeidsgiver.

Mer om bedriftstilbudet her: http://www.telenor.no/bedrift/utlandet/

Telenor understreker at uansett om du er privat- eller forretningskunde, må du selv aktivere ønsket pakke. Dette behøver du bare å gjøre én gang.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: 
Informasjonssjef Anders Krokan, anders.krokan@telenor.com,
tlf:
95209037