Pressemeldinger

Telenor ruller ut 77 nye butikker

Telenor åpner i dag den første av i alt 77 egne butikker. Den nye kjeden satser for fullt på å tilby eksisterende og potensielle kunder gode tilbud og markedets beste service.

(Oslo, 21. februar 2014) Telenor åpner i dag den første av i alt 77 egne butikker. Den nye kjeden satser for fullt på å tilby eksisterende og potensielle kunder gode tilbud og markedets beste service.

– Vi har noen få Telenorbutikker allerede, men nå tar Telenor skrittet fullt ut og lanserer 77 helprofilerte Telenorbutikker på få uker over hele Norge.  Butikkonseptet vil være noe annet enn de tradisjonelle mobil- og teknologibutikkene folk er vant til, sier Bjørn-Ivar Moen, leder for mobil i Telenor Norge.

Telenorbutikken AS er navnet på det nye selskapet bak tidenes største butikksatsning fra Telenor. I tillegg til den Telenorblå fasaden preges butikkene av varme farger, store bildeflater og myke sitteplasser for liten som stor.

- De nye butikkene vil gjøre Telenor enda mer tilgjengelig og butikkene innbyr til lek og testing av nye modeller og Telenors ulike tjenester. Telenorbutikken skal være et naturlig sted å søke råd om mobiltelefoner, utstyr, tjenester og abonnement hos kompetente butikkansatte. Vi satser både på de som skal ta skrittet som brukere av smarte mobiler og nettbrett for første gang, og de mange som vil ha mer enn hva enkle abonnementer i markedet kan gi, sier Moen.

Total ansiktsløftning
Telenor tok i fjor over Telekiosken. De nye butikkene blir helrenovert og butikkpersonalet har deltatt på en intensiv Telenoropplæring for å kunne tilby den aller beste servicen.

- Når vi først lanserer en helt ny butikkjede så gjør vi det skikkelig. Mens de ansatte har vært på opplæring og trening på Telenors hovedkvarter på Fornebu, så har butikklokalene blitt bygd om. Når de butikkansatte kommer på jobb i dag så er det i en helt annen butikkvirkelighet som vi tror både kunder og ansatte vil trives i, sier Eivind Larsen, administrerende direktør i Telenorbutikken AS.

Telenors mål er at de som besøker Telenorbutikkene skal oppleve markedets beste service og kompetanse.
– Telenorbutikkene skal ha kunnskapsrike medarbeidere som kan svare på spørsmål og hjelpe kundene i gang, enten de skal ha en ny telefon eller nettbrett, eller ønsker å ta i bruk en ny tjeneste. Hos oss kan kunden møte Telenor ansikt til ansikt og få god hjelp og veiledning, sier Larsen.

Dataeksplosjon
Telenors dekningsdirektør Bjørn Amundsen fortalte om nordmenns avanserte mobilvaner under åpningen.
- Utenfor Oslo City skal vi opp med to splitter nye 4G basestasjoner i vår, og vi bygger nå ut i rekordfart over hele landet. Vi står midt i et utrolig spennende teknologiskifte og at kunden har et sted å henvende seg til, med så flinke folk som de har her tror jeg vil gjøre kundeopplevelsen enda bedre, sier Amundsen.

Amundsen viser til den enorme dataveksten Telenor har sett i løpet av OL.
- Datatrafikken fra Sotsji OL ligger hele 340 prosent over datatrafikken fra OL i Vancouver og salget av 4G telefoner gikk i taket i fjor med 610.000 nye 4G enheter i Telenors nett. Denne endringstakten krever både store investeringer i infrastruktur og god kundeservice. Det er vi klare til å gi, sier Amundsen.

Telenorbutikken AS er etablert som et heleid datterselskap av Telenor Norge AS. Selskapet vil fungere som kjedekontor for Telenorbutikkene. Telenorbutikken vil være franchisedrevet.

De første av 77 butikker som åpner denne uken:
Telenorbutikken Bryn
Telenorbutikken Byporten
Telenorbutikken Manglerud
Telenorbutikken Oslo City
Telenorbutikken Lambertseter
Telenorbutikken Ski
Telenorbutikken Drøbak City
Telenorbutikken Arkaden
Telenorbutikken Gunerius
Telenorbutikken CC-Vest
Telenorbutikken Tveita
Telenorbutikken Vinterbro

For ytterligere informasjon vennligst kontakt
Kristine Meek, leder kommunikasjons- og pressesenteret i Telenor, tlf. 91885405 eller mail kristine.meek@telenor.com