Pressemeldinger

Richard Wiger (27) fra Bergen skal sitte i Telenors ekspertpanel

Telenorbutikken på Lagunen Storsenter er blant landets første når Telenor åpner 77 nye butikker i Norge. I forbindelse med åpningen av den nye butikkjeden har Telenor satt sammen et ekspertpanel bestående av landets mest avanserte mobilbrukere. En av de utvalgte er 27 år gamle Richard Wiger fra Bergen.

(Bergen, 7. mars 2014) Telenorbutikken på Lagunen Storsenter er blant landets første når Telenor åpner 77 nye butikker i Norge. I forbindelse med åpningen av den nye butikkjeden har Telenor satt sammen et ekspertpanel bestående av landets mest avanserte mobilbrukere. En av de utvalgte er 27 år gamle Richard Wiger fra Bergen.

Han fikk også æren av å åpne den splitter nye Telenorbutikken på Lagunen Storsenter sammen med lederen for Mobil i Telenor, Bjørn Ivar Moen.

- Som storbruker av mobiltelefon synes jeg det er spennende å kunne delta i ekspertpanelet til Telenor og dele mine erfaringer, sier Richard Wiger fra Bergen.

Wiger er invitert til en innovasjonsdag på Telenors hovedkontor på Fornebu sammen med 9 andre mobilkunder fra hele Norge. Her vil han delta i samtaler med Telenors eksperter om fremtidens mobiltjenester.

Bruker telefonen til alt
Wiger kan med rette kalles en storbruker. Han er faktisk en av de med høyest forbruk av data i hele Hordaland. Han sender blant annet mellom 200 og 300 meldinger om dagen.

- Jeg bruker telefonen til absolutt alt. Den følger meg på trening, jeg bruker den når jeg lager mat, skriver handlelister og til generell administrasjon av livet mitt. Så bruker jeg den selvsagt til mail, musikk, YouTube, nedlasting av programmer, Facebook, Twitter, Instagram og Netflix. Jeg har 73 apper på telefonen, forteller Wiger.

Bjørn Ivar Moen, leder for Mobil i Telenor, synes det er spennende å høre hva superbrukere som Richard Wiger tenker om fremtidens mobiltjenester.

- Telenor har tjenesteutviklere og ingeniører i toppsjiktet, men det er kundene som avgjør hvilke produkter og tjenester som vinner innpass i markedet. Derfor er det viktig for oss å være i dialog med kundene våre, og de mest avanserte mobilbrukerne sitter med en unik innsikt som er svært nyttig å lære av, sier Moen.

Avansert bruk krever avanserte butikker
Telenor ser en klar fordel med å komme tett på kunden i butikk i stedet for at all kundekontakt skjer over nettet. Moen forteller at avanserte tjenester og smart mobilbruk gjør at flere ønsker butikker som tar kundene på alvor.

- Internett gir gode muligheter for selvbetjening og hjelp, men kundene ønsker i tillegg å sjekke ut nye modeller, få personlig hjelp til hvilket abonnement de trenger og hva slags mobil som passer best til eget forbruk. Det er faktisk flest avanserte kunder som benytter seg av mulighetene for råd og veiledning i butikk, sier Bjørn Ivar Moen.

Moen mener at butikkene inviterer til utforskning og lek. 

- Butikken er også et sted for relasjoner med eksisterende og potensielle kunder. Det nye konseptet tar kundenes behov på alvor, og det skal være et rom for noe mer enn salg. Alle modellene er koblet til nettet og kundene skal kunne erfare hvordan produktene og tjenestene virker allerede mens man er i butikk. Telenorbutikken skal være et rom for utforskning og lek med det nyeste innen mobilteknologi og god kunderådgivning, sier Moen.

I tillegg til Telenorbutikken på Lagunen Storsenter åpnes det denne uken butikker på følgende steder:

Brønnøysund, Havnesenteret
Bergen Storsenter
Vestkanten, Loddefjord
Åsane Senter
Galleriet, Bergen
Øyrane Torg, Indre Arna
Kleppestø Senter
Sletten senter
Laksevåg senter