Pressemeldinger

Ny leder for mobilutfordreren Dipper

Åsa Lunde tar over ledertrøya for mobilselskapet Dipper. Hun kommer fra stillingen som leder for strategi- og merkevare i Telenor Norges mobildivisjon.

(Fornebu 5. januar 2015) Åsa Lunde tar over ledertrøya for mobilselskapet Dipper. Hun kommer fra stillingen som leder for strategi- og merkevare i Telenor sin mobildivisjon.

- Jeg gleder meg til å ta del av en av de mest dynamiske oppstartene i mobilmarkedet. Målet er å forsterke Dippers posisjon og bidra til fortsatt vekst i det krevende bedriftsmarkedet for små- og mellomstore bedrifter, sier Åsa Lunde.

Lunde har jobbet i ulike lederstillinger i Telenor siden 2007, og har tidligere erfaring fra Gjensidige Deloitte og Telia.

Et selskap å merke seg

Dipper entret det norske bedriftsmarkedet i januar 2013 og har siden oppstarten sikret seg viktige kunder i segmentet for små- og mellomstore bedrifter. De små- og mellomstore bedriftene, med under 100 ansatte, i Norge står for over 40 prosent av landets verdiskapning, og utgjør på mange måter selve ryggraden i norsk økonomi.

- Dipper jobber godt med kundeforholdene sine og mange setter pris på enkle og solide tjenester, mobilabonnement uten bindingstid, lave priser og ikke minst Telenors suverene dekning. Dipper har på kort tid gjort seg gjeldene i en del av markedet som få har klart å dekke, og jeg gleder meg til å jobbe for videre vekst sammen de engasjerte ansatte i selskapet sier, Lunde.

Åsa Lunde erstatter Cecilie Vanem som har ledet selskapet siden oppstarten i 2013. Vanem går over i en ny stilling i Microsoft Norge.

- Dipper har vært et eventyr for meg, og det er med tungt hjerte jeg nå forlater selskapet. Men Lunde har solide meritter og medarbeiderne i Dipper vil sørge for at hun raskt blir varm i trøya, sier Vanem.

En ny etappe
- Vi er svært glade for å ha sikret oss en så dyktig og ambisiøs leder som Åsa Lunde til Dipper. Hun kjenner mobilmarkedet inngående og vil kunne bidra til fortsatt vekst. Vi ønsker også Cecilie Vanem lykke til videre og takker henne for godt lederskap i en viktig fase av selskapets historie, sier Marina Lønning, styreleder for Dipper.

Som første mobilselskap i bedriftsmarkedet har Dipper fjernet lange bindingstider og bruddgebyrer på alle abonnement. I tillegg tilbyr selskapet like lave priser til alle, noe som betyr at kundene får de beste prisene med en gang, uten å måtte forhandle.

Om Dipper
Dipper er et lite, norsk mobilselskap med mange fordeler og med store ambisjoner om å forenkle hverdagen for små og mellomstore bedrifter. Ved å tilby like lave priser til alle, samt attraktive mobilabonnement uten bindingstid, ønsker Dipper å forenkle spillereglene i mobilmarkedet ved at kundene får mer tid til de viktige tingene. Selskapet eies av Telenor. Med Norges desidert største telekomselskap i ryggen er Dipper-kundene sikret Telenors suverene dekning.

For nærmere informasjon, kontakt
Kristine Meek, presseansvarlig Telenor Norge, kristine.meek@telenor.com, telefon: 91885405