Pressemeldinger

Klar, ferdig, kjør karusell

Telenor Karusellen arrangeres kommende sesong for 13. gang. Etter fjorårets kanonvinter håper vi på rekorddeltakelse med over 80 000 barn opp til 13 år. Telenor Karusellen er Skiforbundets viktigste og største rekrutteringstiltak.
Barns velvære henger sammen med sunne interesser og fysisk aktivitet. Kan vi med Telenor Karusellen bidra til å aktivisere enda flere barn, har vi gjort noe godt, sier sponsorsjef Petter Svendsen i Telenor.

(Fornebu, 6. november 2018) Telenor Karusellen arrangeres kommende sesong for 13. gang. Etter fjorårets kanonvinter håper vi på rekorddeltakelse med over 80 000 barn opp til 13 år. Telenor Karusellen er Skiforbundets viktigste og største rekrutteringstiltak.

De norske skistjernene har gitt oss mange stolte øyeblikk de siste årene. De er forbilder for smårollinger med store ambisjoner. Men vi skal huske på at de har vært små og lovende en gang, de også, og dette er utgangspunktet for Telenors arbeid gjennom Telenor Karusellen. Uten nødvendig bredde, lykkes vi ikke i å skape stjerner. 

Sammen med Skiforbundet ønsker Telenor å bidra til at Norge fortsatt skal være en nasjon der barn nærmest er født med ski på beina, enten det dreier seg om bortoverski eller i bakken.

Tøft mål
Sponsorsjef Petter Svendsen i Telenor er spent foran kommende sesong.

– Vi startet i 2006 med 15 000 deltakere og vokste fort til 75-80 000 deltagere. Det er derfor moro at det i år igjen forventes å settes rekord med over 80 000 deltakere. Barns velvære henger sammen med sunne interesser og fysisk aktivitet. Kan vi med Telenor Karusellen bidra til å aktivisere enda flere barn, har vi gjort noe godt. Dersom vi også klarer å øke engasjementet hos klubbene landet rundt, har vi oppnådd ytterligere en gevinst. Og hvis vi på toppen av dette sørger for stabil ettervekst i skiidretten, ja da har vi virkelig oppnådd mye, sier sponsorsjef Petter Svendsen i Telenor.

Skiglede for barn og voksne er forutsetningen for at Telenor Karusellen er blitt en gedigen suksess. I år forventes det over 80.000 deltakere.

Barne- og foreldrevennlig
Skipresident Erik Røste mener Skiforbundet og Telenor har satt sammen en arrangementspakke som gjør den attraktiv.

– For at vi skal lykkes med rekruttering, må våre lokale arrangementer være både barne- og foreldrevennlige. De må være attraktive innholdsmessig og ikke dra for langt ut i tid, verken for arrangør eller deltakere. Våre arrangementspakker er lagt opp med dette for øyet.Arrangørmateriellet som følger med Telenor Karusellen, vil være med på å øke attraktiviteten. I Telenor Karusellen er det mange ulike arrangementsmodeller og det er denne fleksibiliteten som har bidratt til at Telenor Karusellens suksess.

En del av vår breddesatsing
– I tillegg til å være hovedsponsor for alpinistene er det viktig for oss å delta med landsdekkende breddeaktiviteter. Telenor Lekene, som er en landsdekkende alpinaktivitet for 13-14 åringer er også en del av vår breddesatsing på vinteren, sier Petter Svendsen.

Les mer om Telenor Karusellen på: https://www.skiforbundet.no/fagportal/arrangement/telenorkarusellen/

For ytterligere informasjon kontakt:

Petter Svendsen, sponsorsjef Telenor
Telefon: 90055402, e-post: petter.svendsen@telenor.com

Erik Aas Andersen, utviklingskonsulent Norges Skiforbund
Telefon: 90518101, e-post:erik.aas.andersen@skiforbundet.no