Pressemeldinger

Kaja (17) utvalgt av Telenor

I forbindelse med åpningen av 77 nye butikker i Norge har Telenor satt sammen et panel med landets mest avanserte mobilbrukere. En av de utvalgte er den 17 år gamle Kaja Bø Timestad fra Trondheim.

(Trondheim: 13. mars 2014) I forbindelse med åpningen av 77 nye butikker i Norge har Telenor satt sammen et panel med landets mest avanserte mobilbrukere. En av de utvalgte er 17 år gamle Kaja Bø Timestad fra Trondheim.

Kaja fikk også æren av å åpne den splitter nye Telenorbutikken i Byhaven sammen med lederen for Mobil i Telenor, Bjørn Ivar Moen.

– Det er veldig spennende å kunne være med å påvirke fremtidens mobilbruk, sier Kaja Bø Timestad.

Hun er invitert til en innovasjonsdag på Telenors hovedkontor på Fornebu sammen med ni andre mobilkunder fra hele Norge. Her vil hun delta i samtaler med Telenors eksperter om fremtidens mobiltjenester.

Bruker telefonen til alt
Bø Timestad kan med rette kalles en storbruker. Hun er faktisk en av de med høyest forbruk av data i hele Trøndelag og sender blant annet mellom 200 og 300 meldinger om dagen.

- Jeg bruker telefonen til absolutt alt og den følger meg gjennom hele dagen. Jeg bruker den når jeg er på skolen, når jeg jobber, når jeg skal slappe av med venner eller når jeg er alene og skal bli underholdt. Så bruker jeg den selvsagt til mail, musikk, YouTube, nedlasting av programmer, sosiale medier og streaming, forteller Bø Timestad.

Bjørn Ivar Moen, leder for Mobil i Telenor, synes det er spennende å høre hva superbrukere som Kaja Bø Timestad tenker om fremtidens mobiltjenester.

– Selv om vi tjenesteutviklere og ingeniører i toppklasse, er det alltid nyttig å snakke med kundene. Vi jobber kontinuerlig med spørsmål om hva kan vi bli bedre på, og hva kundene ønsker, sier Moen.

Avansert bruk krever avanserte butikker
Telenor ser en klar fordel med å komme tett på kunden i butikk i stedet for at all kundekontakt skjer over nettet. Moen forteller at avanserte tjenester og smart mobilbruk gjør at flere ønsker butikker som tar kundene på alvor.

- Internett gir gode muligheter for selvbetjening og hjelp, men kundene ønsker i tillegg å sjekke ut nye modeller, få personlig hjelp til hvilket abonnement de trenger og hva slags mobil som passer best til eget forbruk. Det er faktisk flest avanserte kunder som benytter seg av mulighetene for råd og veiledning i butikk, sier Bjørn-Ivar Moen.

Moen mener at butikkene inviterer til utforskning og lek.
– Butikken er også et sted for relasjoner med eksisterende og potensielle kunder. Det nye konseptet tar kundenes behov på alvor, og det skal være et rom for noe mer enn salg. Alle modellene er koblet til nettet og kundene skal kunne erfare hvordan produktene og tjenestene virker allerede mens man er i butikk. Telenorbutikken skal være et rom for utforskning og lek med det nyeste innen mobilteknologi og god kunderådgivning, sier Moen.

I tillegg til Telenorbutikken i Byhaven åpnes det denne uken butikker på følgende steder:
o City Lade
o Stjørdal
o Levanger
o Steinkjer
o Sortland
o Amfi Mo i Rana
o Namsos Amfi
o Namsos Storsenter
o Verdal

Om kort tid åpner det også en butikk på Trondheim Torg.
 
For ytterligere informasjon vennligst kontakt:
• Informasjonssjef i Telenor Mobil, Anders Krokan, tlf. 952 09 037 eller mail: anders.krokan@telenor.com