Pressemeldinger

T-We til alle Telenors fiberkunder

TV-produktet T-We blir nå tilgjengelig for alle fiberkundene til Telenor. Det er første gangen T-We blir levert som en TV over data-løsning, og rundt 100.000 kunder kan nå få denne attraktive TV-løsningen.
Alt-tekst

(Fornebu, 13.06.16) TV-produktet T-We blir nå tilgjengelig for alle Telenors fiberkundene. Fra før har Canal Digital Kabel-TVs kunder hatt tilbudet. Det er første gangen T-We blir levert som en TV over data-løsning (IPTV). Rundt 100.000 kunder kan nå få denne TV-løsningen.

– Det stilles i dag store krav til valgfrihet og fleksibilitet i en tv-løsning, og med T-We imøtekommer vi kundens ønsker om å se tv-programmene akkurat når, hvor og hvordan de vil i hjemmet. Gjennom praktiske funksjoner som Start Forfra, ulike arkivløsninger hvor du finner bl.a. sesonger av serier eller tv-kanalenes tidligere viste programinnhold, mulighet for flere parallelle opptak, Filmleie, You Tube og Tidal, blir kundene selv herre over tv-underholdningen. Man velger også om man vil ha tilgang til tv-kanalene på den store tv-skjermen i stua, eller på nettbrettet. Vi liker å kalle dette «TV tilpasset livet», sier Birgit Bjørnsen, leder av fastnett- og TV-divisjonen i Telenor Norge.

T-We har vært tilgjengelig for Telenors kabelkunder via Canal Digital Kabel siden 2013 og løsningen har fått svært gode tilbakemeldinger. Også etter lanseringen i 2013 har det tilkommet en rekke moderniseringer og oppdateringer på T-We for å imøtekomme den økende etterspørselen etter valgfrihet og fleksibilitet i TV-markedet. - Det er derfor med store glede vi nå kan annonsere at Telenors fiberkunder også får tilgang til T-We, sier Birgit Bjørnsen.

- Vi vil over tid kun ha én TV-plattform i Telenor Norge, og dette gjør at alle kundene med TV og høyhastighets bredbånd vil kunne få fordeler av utvikling på denne. Den nye IPTV-løsningen vil også gi Telenor større fleksibilitet i forhold til utbygging og utrulling av denne i nye fibernett, avslutter Birgit Bjørnsen.

Fakta T-We:
• T-We ble lansert i 2013 og er navnet på underholdningsuniverset til Telenor og Canal Digital Kabel.
• T-We gir kundene tilgang til en rekke funksjoner som frigjør TV-seeren fra kanalenes sendeskjemaer.
• Med T-We kan man bl.a. Starte programmer forfra, får tilgang til alle tv-kanalene og opptakene på nettbrettet, , filmleietjeneste samt ulike apper med tilgang til kanalenes fulle serier og tidligere sendte programmer.

Kontaktperson:
Pressekontakt Per Aril Meling, Telenor, mobil 90515800, epost: per-aril.meling@telenor.com