Pressemeldinger

Doblet trafikken med Paramount+

Etter snart to uker på lufta, har filmene fra Paramount+ løftet trafikken til Telenors og Canal Digital Kabels strømmetjeneste T-We til værs. «Jack Reacher», den nyeste actionfilmen med Tom Cruise, var mest sett.

(Fornebu, 24. oktober 2017) Etter snart to uker på lufta, har filmene fra Paramount+ løftet trafikken til Telenors og Canal Digital Kabels strømmetjeneste T-We til værs. «Jack Reacher», den nyeste actionfilmen med Tom Cruise, var mest sett. 

Fra og med 12. oktober fikk TV-kunder tilgang til Paramount+, som tilbyr strømming av filmer få måneder etter at de har gått på kino. I løpet av fire dager med Paramount+, ble bruken av inkluderte film- og seriearkiv i T-We doblet målt mot uken i forveien. 

– Paramount er ikke et hvilket som helst filmselskap. Herfra kommer storfilmene på løpende bånd kort tid etter at de har gått på kino - rett inn i stua til norske husholdninger via T-We, sier Birgit Bjørnsen, leder for TV og bredbånd i Telenor. 

Mest populære filmer i Paramount+*
1. Jack Reacher: Never Go Back
2. xXx: The Return of Xander Cage
3. Allied
4. Fences
5. Gudfaren
6. No Country For Old Men
7. Star Trek Into Darkness
8. Flight
9. Up In The Air
10. Shutter Island
* Oversikten viser de mest sette titlene i Paramount+ fom. 12. tom. 23. oktober.

Det er første gang en nordisk aktør innen kabel-tv har kjøpt tilgang til filmene i rettighetsvinduet som er åpent etter at filmene har gått på kino og vært i leiemarkedet. 

Birgit Bjørnsen, leder for TV og bredbånd i Telenor og Canal Digital Kabel.

– Med kombinasjonen nye filmer og gamle klassikere har Paramount+ vært et stort løft for kundene. Paramount+ innebærer et betydelig vendepunkt for måten vi tilrettelegger for å se de nyeste kvalitetsfilmene - ved at de er tilgjengelig via dekoder, pc, nettbrett og mobil uten ekstra kostnader, forklarer Bjørnsen.

Tjenesten gir kundene tilgang til de nyeste filmene og publikumsfavoritter fra Paramounts store filmbibliotek, samt episoder fra populære MTV- og Comedy Central-serier som «Inside Amy Schumer», «Geordie Shore», «Broad City», «Teen Mom» og «South Park».

Om T-We
• T-We er navnet på underholdningsuniverset til Canal Digital Kabel og Telenor som alle TV-kunder har inkludert.
• T-We er et dynamisk arkiv med fortløpende nye serier og filmleie, samt ukesarkiv med programmer en uke tilbake i tid fra utvalgte kanaler. Paramount+ er en gratis innholdstjeneste som er inkludert i T-We.
• T-We er tilgjengelig via dekoder, på mobil, nettbrett og PC/Mac. Tjenesten kommer også med en funksjon som gjør det mulig å starte programmer forfra. 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Magnus Line, pressekontakt i Telenor Norge
Tlf: 415 00 632, e-post: magnus.isaksen-line@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. Vi jobber hver dag for å lede an digitaliseringen av Norge. Vi har 3900 medarbeidere fordelt på 24 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i 13 land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett. Hovedkontoret vårt ligger på Fornebu i Bærum. Les mer om Telenor Norge på www.telenor.no