Pressemeldinger

Champions League til alle tv-kundene

Canal Digital Kabel styrker nå sports- og fotballtilbudet betydelig, og gir en halv million kunder tilgang til hele Champions League samt spansk og italiensk fotball ved å inkludere Viasat premium-kanaler i Grunnpakken.

(Fornebu, 1. mars 2017) Canal Digital Kabel styrker nå sports- og fotballtilbudet betydelig, og gir en halv million kunder tilgang til hele Champions League samt spansk og italiensk fotball ved å inkludere Viasat premium-kanaler i Grunnpakken.

TV-markedet er i stor utvikling, og Canal Digital Kabel jobber kontinuerlig med å sikre gode innholdsrettigheter for å kunne tilby sine kunder det beste tv-tilbudet. Nå inkluderes flere Viasat-sportskanaler i grunnpakken til alle kundene, som vil gi en halv million husstander tilgang til attraktivt sports- og fotballinnhold.

– I Viasat er vi stolte over vår mangeårige satsing på Champions League – en turnering som hvert år byr på store fotballopplevelser med noen av verdens best klubblag. Det er derfor gledelig at enda flere av Canal Digital Kabels kunder vil kunne se alle kampene i Champions League, sier Jan Åge Fjørtoft, fotballekspert i Viasat.

De nye kanalene som nå inkluderes i grunnpakken vil være Viasat Sport, Viasat Fotball, Viasat Hockey og Viasat Motor.

Fotball i verdensklasse
– Godt innhold er det viktigste for våre kunder, i tillegg til tilgjengelighet på flere skjermer. Både via nettbrett og mobil får du tilgang til de nye kanalene, slik at du ikke går glipp av spennende sportsbegivenheter når du er på farten, sier Birgit Bjørnsen, leder for tv og bredbånd i Telenor Norge. 

Det nye tilbudet innebærer også at kundene får se kamper fra spanske LaLiga og italienske Serie A. Italiensk og spansk fotball representerer ligaer på øverste nivå, og storklubber som Barcelona, Real Madrid, Juventus og Inter har noen av de største fotballstjernene i verden, og derav også en stor interesse også i Norge.

De nye kanalene blir tilgjengelig allerede fra 1. april. Dette innebærer at Canal Digital Kabel-kundene møter våren med et spennende Champions League-sluttspill.

– Sluttspillet er i gang, og allerede i neste uke er blant annet Arsenal, Barcelona og Bayer Leverkusen i aksjon i åttendedelsfinaler. Det er liten tvil om at fotballvåren i Champions League blir storslått, avslutter Fjørtoft.

Flere kamper fra Eliteserien
Den norske Eliteserien starter opp om vel en måned, og i år vises hele fire kamper per runde på kanaler som alle Canal Digitals kabel-tv-kunder har tilgang til. Dette er en dobling i forhold til fjoråret, og betyr at mange flere kunder får tilgang til mer fotball. 

Det er Discovery Networks som har kjøpt rettighetene til ligaen, og kampene vil hver runde vises på kanalene Eurosport Norge og MAX, i tillegg til enkelte storkamper som vil bli sendt på TVNorge. To kamper fra OBOS-ligaen vises også på Eurosport Norge hver runde.

Les også:

https://kabel.canaldigital.no/blogg/nye-seriearkiver/

https://kabel.canaldigital.no/blogg/disney-kommer/

https://kabel.canaldigital.no/blogg/norsk-eliteserie-og-champions-league-apnes-for-alle/

For mer informasjon, kontakt:
Tormod Sandstø, informasjonssjef Telenor Norge
Tlf: 90 94 32 15, e-post: tormod.sandsto@telenor.com