Nyhet! Telenor kåret til beste mobilnett i Norge

Ookla

Vi er veldig stolte av å ha blitt kåret til «Beste mobilnett i Norge». Kåringen er gjennomført av Ookla® og er basert på deres analyse av Speedtest Intelligence®-data fra tester og målinger av mobildekning, som ekte mobilbrukere har utført i andre og tredje kvartal i 2020.

Telenor får utmerkelsen etter å ha vunnet Speedtest Awards™ for «Raskeste mobilnett» og «Best mobildekning i Norge».

«We are pleased to acknowledge that Telenor has Norway’s best mobile network, and present them with the awards for Fastest Mobile Network and Best Mobile Coverage in Norway. This recognition is a testament to their exceptional performance in Q2-Q3, based on Ookla's rigorous analysis of consumer-initiated tests and mobile coverage scans submitted with Speedtest.»


Doug Suttles, CEO Ookla


Med vår dekning skal du alltid kunne bruke mobilen til akkurat det du vil – der du er. Det skjer ikke over natten, men er et resultat av mange års innsats. Norge er sannsynligvis et av de vanskeligste landene i verden å bygge ut et mobilnett i. Likevel har det alltid vært viktig for oss at hele landets befolkning skal få tilgang på en best mulig mobilopplevelse – noe denne kåringen virkelig bekrefter.

Basert på analyse av Ookla® Speedtest Intelligence® data Q2-Q3 2020. Bruk av Ooklas varemerker er lisensiert og gjengitt med tillatelse. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold. Lær mer her.