Pressemeldinger

Telenor til stede på årets SXSW-konferanse

Hvert år samles 40 000 mennesker under SXSW Interactive i Austin, Texas, for å delta på en av verdens største fagkonferanser innenfor teknologi, digital business, kreativitet og sosiale medier. Telenor er tilstede for å lære og rapportere fra messen.
Alt-tekst

(Fornebu 10. mars 2017) Hvert år samles 40 000 mennesker under SXSW Interactive i Austin, Texas, for å delta på en av verdens største fagkonferanser innenfor teknologi, digital business, kreativitet og sosiale medier. Telenor er tilstede for å lære og rapportere fra messen.

SXSW (South by South West) setter hvert år byen Austin på hodet når folk fra hele verden inntar denne byen i Texas, og konferansen genererer et mylder av faglige samlinger, networking, kreativ deling og sosiale møteplasser. SXSW er verdens største samling for teknologi, kreativitet og kultur, og anses å være den viktigste og tyngste konferansen for tilhørende bransjer. For Telenor er det viktig å være tilstede på arenaer der morgendagens løsninger, ideer og teknologi utvikles, og nettopp derfor er SXSW en konferanse relevant for å hente hjem ny kunnskap, ideer og inspirasjon.

Omfattende og bredt program

Gjennom én uke kan deltakerne velge blant et overveldende tilbud av seminarer, foredrag, workshops og mentorsamlinger, og i løpet av SXSW avvikles det 1400 (!) programposter, og man kan se og høre mer enn 3000 innledere og foredragsholdere. Dersom det hadde vært mulig.

Med flere hundre større og mindre arrangementer hver eneste dag, spenner temaene bredt, men for årets konferanse forventer man at noen av hovedemnene vil dreie seg om Internet of Things, framtidens medier, kunstig intelligende, VR- og AR-storytelling, smart cities, fintech og bots. For å nevne noen. Telenor vil dele inntrykk og erfaringer fra konferansen i ulike kanaler, primært gjennom Telenor Presse på Twitter.

Hele programmet kan ses her: http://schedule.sxsw.com/2017/03/10/events/conference/Interactive/type/panel

Om redaksjoner eller øvrige ønsker kontakt, har innspill eller kommentarer, ta kontakt med:

Tormod Sandstø, tormod.sandsto@telenor.com , t: +47 90943215