Pressemeldinger

TV-nettet snart fulldigitalisert

Telenor fortsetter arbeidet med å oppgradere og digitalisere infrastrukturen, og 18. september slukkes det analoge tv-nettet. Da er det norske nettet fulldigitalisert, og gir enda bedre muligheter for nye og bedre tjenester.

(Fornebu 25. april 2017) Telenor fortsetter arbeidet med å oppgradere og digitalisere infrastrukturen, og 18. september slukkes det analoge tv-nettet. Da er det norske nettet fulldigitalisert, og gir enda bedre muligheter for nye og bedre tjenester.

18. september 2017 slukkes de analoge TV-signalene, og all TV-distribusjon vil da gå over digitale løsninger som gir bedre kvalitet og tjenester.

 Analoge tjenester krever både ressurser og kapasitet. Vi ønsker å frigjøre denne kapasiteten til å gi kundene et bedre digitalt tilbud, sier Birgit Bjørnsen, leder av tv- og bredbåndsdivisjonen i Telenor Norge.


Til høsten slukkes det analoge tv-nettet, forteller Birgit Bjørnsen, leder av tv- og bredbåndsdivisjonen i Telenor Norge. (Foto: Martin Fjellanger)

 
De fleste av Telenors TV-kunder er allerede brukere av digitale løsninger, og kundene som har tjenester tilknyttet de analoge nettet får i disse dager informasjon om at de til høsten må over på digitale løsninger.

– Vi vil selvsagt hjelpe kundene våre over på digitale plattformer, og ikke minst presentere de muligheter og tjenester som tilbys her, sier Bjørnsen.

Kunder som har analoge signaler til TV-apparatet må anskaffe seg en dekoder eller en kortleser for integrert digital-TV (IDTV) for tilgang til TV-tilbudet. Med en digital dekoder vil kundene få førsteklasses underholdning med høy kvalitet samlet på ett sted, og som også gir et rikt tilbud av underholdning man kan se når og hvor man vil.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Tormod Sandstø, informasjonssjef bredbånd og tv, Telenor Norge
Telefon: 909 43 215, e-post: tormod.sandsto@telenor.com
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse