Pressemeldinger

Starter sommeren med enda bedre mobilpakker

(Fornebu, 23. mai 2013) Fra 1. juni får Telenors mobilkunder enda mer for pengene. Flere abonnementspakker forenkles slik at kundene kan bruke mobilen enda mer for samme pris som tidligere. I tillegg senkes prisen på Komplett Musikk-abonnementet med 50 kroner pr. måned.

(Fornebu, 23. mai 2013) Fra 1. juni får Telenors mobilkunder enda mer for pengene. Flere abonnementspakker forenkles slik at kundene kan bruke mobilen enda mer for samme pris som tidligere. I tillegg senkes prisen på Komplett Musikk-abonnementet med 50 kroner pr. måned.

– Vi ser at mobilbruken i den norske befolkningen når stadig nye høyder, sier Stein-Erik Vellan, som leder Telenor Norges mobildivisjon.

Telenor oppgraderer nå flere abonnementspakker for å gi mobilkundene i privatmarkedet enda bedre og rimeligere mobilabonnementer.

– I Telenor er vi opptatt av å tilpasse abonnementene våre til kundenes bruksmønstre, slik at kundene i tillegg til Telenors suverene dekning og mange fordeler får gode pakkeløsninger til konkurransedyktige priser. Stadig flere norske mobilbrukere er «alltid» på nett, og etter at vi som første og eneste operatør i Norge tilbyr 4G-dekning på mobilen har databruken tatt av, sier Vellan.

Telenor har allerede lagt inn faste satser for datavolum i en rekke mobilabonnementer, noe som har gitt kundene bedre oversikt, forutsigbarhet og lavere mobilregninger. Med fri tale og SMS i flere abonnement blir det nå både enklere og billigere å være Telenor-kunde.

– Det går mer og mer i data for våre kunder, men samtaler og tekstmeldinger er fortsatt viktige tjenester, og nå bygger vi på med å gjøre det enda enklere og billigere for mobilabonnentene våre både å ringe og å sende SMS, sier Vellan.

Dette er nytt fra 1. juni 2013, og alle endringene gjelder selvsagt for både eksisterende og nye kunder:

Telenor Komplett M, Telenor Komplett M+ og Telenor Komplett L: I alle disse abonnementene gir vi kundene fri bruk av SMS og ubegrenset taletid - til samme pris. (Gjelder bruk i Norge. Spesialnumre er unntatt.)

Alle Telenor Komplett Musikk-abonnentene får automatisk lavere månedspris. For 50 kroner mindre gir vi Komplett Musikk-abonnentene 500 ringeminutter, 500 SMS, 1500 MB og fri bruk av WiMP hver måned.

Telenor Komplett Kontroll M-abonnentene får ytterligere 400 SMS inkludert i prisen. Dermed kan disse kundene nå sende opptil 500 SMS i måneden, for samme pris som tidligere. (Gjelder bruk i Norge. Spesialnumre er unntatt.)

Telenor FriPrat-kundene har fra før fri bruk av ringeminutter. Nå flytter vi disse kundene over på abonnementet Telenor Komplett M+, slik at de i tillegg får både fri bruk av SMS og opptil 1500 MB datatrafikk - uten å betale mer.

– Dette er prima nyheter for kunder som allerede har disse abonnementene, sier Stein-Erik Vellan. – I tillegg gir det andre mobilbrukere enda en grunn til å velge Telenor. Det er morsomt å gå ut i markedet med abonnementspakker som er så innholdsrike og bra for kundene. Samtidig holder vi fullt trøkk i mobilnettutbyggingen, slik at vi kan fortsette å tilby det beste mobilnettet - både når det gjelder dekning, kapasitet og fart. Nordmenns sosiale aktivitetsnivå slår ut i full blomst nå i den lyse årstid, og sommeren 2013 vil garantert stå i mobilens tegn. Med de gladmeldingene vi nå har til kundene vil jeg oppfordre alle mobilbrukere til å vurdere om deres nåværende abonnement matcher hvordan de faktisk bruker mobilen sin i dag.