Pressemeldinger

Telenor og djuice slås sammen

Når Telenor og djuice nå slås sammen, får djuice-abonnementene nye navn og Min Sky inkludert.
Når vi nå slår sammen djuice og Telenor, gjør vi det bedre for kundene – og enklere for oss selv, sier Bjørn Ivar Moen, leder for mobilvirksomheten i Telenor Norge.

(Fornebu, 2. mars 2017) Når Telenor og djuice nå slås sammen, får djuice-abonnementene nye navn og Min Sky inkludert.

Kundene får fortløpende beskjed i dag om at de enten beholder eller får bedre vilkår når abonnementet deres endrer navn til Telenor nonstop. De får i tillegg ubegrenset lagring i bildelagringstjenesten Min Sky inkludert i sine abonnement, og selvfølgelig Data Rollover, som allerede er lansert. Kundene trenger ikke foreta seg noe, og de trenger heller ikke bytte SIM-kort.

Bedre for kundene
Telenor nonstop-abonnementene vil ikke være i salg for nye kunder, og dagens djuice nonstop-abonnement stoppes for salg fra i dag, torsdag 2. mars. Kundene trenger ikke å bytte SIM-kort, og brukernavn og passord på Mine sider er som før.

– djuice og Telenor har allerede felles IT-plattform, salgsorganisasjon og kundeservice. djuice er med andre ord tett knyttet til Telenor, og vi ser også at kundene i stor grad oppfatter det slik. Når vi nå slår sammen merkevarene, gjør vi det bedre for kundene – og enklere for oss selv. Kundene beholder samme priser og vilkår som de har i dag, og får i tillegg ubegrenset lagring i Min Sky inkludert i abonnementet sitt. Og vi blir en mer fokusert Telenor-organisasjon, sier Bjørn Ivar Moen, leder av Mobil i Telenor.

Godbit i vente
– djuice har lenge vært Telenors satsning mot unge, voksne mobilbrukere i Norge. Nå ser vi at Telenor-merkevaren er godt posisjonert for å håndtere denne aldersgruppen selv, og tirsdag 7. mars holder vi pressekonferanse for å fortelle hva de har i vente fra oss, sier Moen.

Pressekonferansen holdes tirsdag 7. mars i Telenors lokaler på Fornebu fra 09.00-10.00. Redaksjonen er herved invitert. Her vil Telenor både presentere ny innsikt om unge menneskers kommunikasjonsvaner samt presentere nyheter.

For påmelding eller ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com