Pressemeldinger

Telenor lanserer Visual Voicemail

Telenor lanserer mobilsvartjenesten Visual Voicemail – en visuell fremstilling av MobilSvar; du får innboksen rett i mobilen.

(Fornebu, 8. juli 2016) Telenor lanserer mobilsvartjenesten Visual Voicemail – en visuell fremstilling av MobilSvar; du får innboksen rett i mobilen.

Først og fremst gjør Visual Voicemail det effektivt å lytte til MobilSvar-meldinger. Nå behøver du ikke lenger å ringe MobilSvar, men går bare rett i innboksen på telefonen. Her spiller du av meldingene, og det er enkelt å sortere, pause, spole eller videresende meldinger.

Visual Voicemail er inkludert i Telenors mobilabonnement, men støttes i dag kun av iPhone (4S og nyere). Telenor forventer at aktive mobilbrukere vil dra særlig nytte av tjenesten.

– Det er godt endelig å lansere Visual Voicemail, som en rekke kunder har etterspurt. Nå er iPhone på plass, og vi håper også at Android-brukere etter hvert skal få glede av denne nyttige tjenesten, sier Bjørn Ivar Moen, som leder mobilvirksomheten i Telenor.

Slik tar du i bruk tjenesten:
1. Oppdater iOS til siste versjon.

2. Send Bestill VVM til 1999 og vent på en bekreftelse på at tjenesten er aktivert.

3. Gå inn på "Innstillinger", "Generelt", "Om" og godta oppdateringen av operatørinnstillingene (Telenor 24.2) som dukker opp på skjermen. Deretter må telefonen restartes.

4. Etter at telefonen har slått seg på igjen, dobbeltrykk på hjemknappen for å åpne alle åpne applikasjoner og avslutt "Telefon"-applikasjonen.

5. Gå inn på "Telefon"-applikasjonen og trykk på "Telefonsvarer" for å konfigurere Visual Voicemail.

6. Her blir du bedt om å lage et passord på mellom 4 og 6 siffer. Ikke bruk 1111, 0000 og 1234. Passordet brukes når du skal høre dine svarermeldinger fra en annen telefon enn din egen, eller om du ringer opp MobilSvar fra utlandet

7. Du kan også lese inn en personlig velkomstmelding eller bruke din eksisterende personlige velkomstmelding ved å velge "Tilpasset" i førstegangsmenyen eller ved å gå inn i menyen kalt "Hilsen".

8. Visual Voicemail er nå aktivert og klar for bruk.

Mer informasjon om Visual Voicemail ligger på Telenor.no.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com