Pressemeldinger

Stig Penne ny regiondirektør for Telenor

Stig Penne er ansatt som ny regiondirektør i Telenor region Sørvest. Penne kommer fra stillingen som salgssjef i Atea i samme region.

(Fornebu 17. mars 2017) Stig Penne er ansatt som ny regiondirektør i Telenor region Sørvest. Penne kommer fra stillingen som salgssjef i Atea i samme region.

Penne er ikke ukjent med Telenor. Han har tidligere jobbet i Telenor med base i salg ved hovedkontoret i Stavanger. Han er i tillegg et kjent fjes på sportssidene som tidligere håndballspiller for Stavanger og landslaget.

Han gleder seg til å ta fatt på jobben, og sier han ser et enormt potensiale for Telenor og den endringen selskapet skal igjennom frem mot 2020.

– Med historien Telenor har i Norge, så skal det bli utrolig spennende å være med å skrive selskapets nye kapitler. Telenor kommer til å ha en viktig rolle i digitaliseringen av landet vårt.

– Vi ser virkelig frem til å få Stig med på laget vårt. Region Sør-Vest er et utrolig spennende område for næringsutvikling, digitalisering og innovasjon og med Telenors satsing på smarte kommuner, tingenes Internett og robuste kommunikasjonsløsninger så tror vi på fortsatt vekst og spennende samarbeid med kommuner og bedrifter i området, sier Cathrine Moltubak Gulbrandsen, direktør for Storkunde i Telenor bedrift.

Penne tiltrer stillingen 1. april.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Kristine Meek, kommunikasjonssjef Telenor Norge
Tlf: 918 85 405, e-post: kristine.meek@telenor.com